3 κρυπτονομίσματα για αποφυγή την επόμενη εβδομάδα

ΑρχικήΝέα3 κρυπτονομίσματα για αποφυγή την επόμενη εβδομάδα

Μοιραστείτε το

Παρά το γεγονός ότι η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων διαθέτει πολλές ευκαιρίες για εμπόρους και επενδυτές κρυπτονομισμάτων, δεν είναι όλα τα περιουσιακά της στοιχεία μια εξίσου ελκυστική επενδυτική επιλογή.

Γι’ αυτό ίσως είναι καλή ιδέα να μείνετε μακριά από τα παρακάτω κρυπτονομίσματα τουλάχιστον προς το παρόν.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Finbold ανέλυσε την αγορά, αναπτύσσοντας διάφορους δείκτες, όπως δράση των τιμών και οι πρόσφατες εξελίξεις, για να καταλήξει στη λίστα με τρία κρυπτονομίσματα που οι επενδυτές θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποφύγουν την εβδομάδα που ξεκινάει στις 24 Ιουλίου.

Ordinals (ORDI)

Το πρώτο στη λίστα με τους μεγαλύτερους χαμένους είναι το Ordinals (ORDI), το κρυπτονόμισμα που λειτουργεί με το πρωτόκολλο Bitcoin (BTC) , το οποίο σημείωσε πτώση στην αξία καθώς η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από τα διακριτικά BRC-20 εξαφανίστηκε.

Κατά την στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή των Ordinals διαμορφώθηκε στα 6,91 $, σημειώνοντας πτώση 5,96% τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς και απώλεια 9,42% τις προηγούμενες επτά ημέρες και πτώση 8,61% στο μηνιαίο διάγραμμα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της 21ης ​​Ιουλίου.

Ordinals 7-day price chart. Source: CoinMarketCap

GMX (GMX)

Εν τω μεταξύ, το GMX (GMX) καταγράφει απώλειες σε όλες τις παρατηρούμενες χρονικές περιόδους, παρά τη δημοτικότητα του μεταξύ των εμπόρων σε αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια και τις προσπάθειες ανάπτυξης της ομάδας του νωρίτερα φέτος, όπως μια συνεργασία με την πλατφόρμα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) RedStone.

Όπως έχουν τα πράγματα, το GMX αλλάζει αυτή τη στιγμή χέρια στην τιμή των 51,73 $, η οποία αντιπροσωπεύει απώλεια 7,71% την ημέρα, με πτώση 13,74% την περασμένη εβδομάδα και πτώση 1,56% τον προηγούμενο μήνα, όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα γραφήματα της Finbold.

GMX 7-day price chart. Source: Finbold

Pepe (PEPE)

Εν τω μεταξύ, το Pepe (PEPE) δέχτηκε τεράστιο πλήγμα από την κυκλοφορία του και την αρχική του δημοτικότητα, εγείροντας ανησυχίες στους επενδυτές, ιδιαίτερα καθώς μια σειρά νέων κρυπτονομισμάτων μιμιδίων εισέρχονται στην αγορά και κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά το γεγονός ότι το μηνιαίο διάγραμμα αναβοσβήνει πράσινο, με κέρδος 42,08%, το Pepe καταγράφει απώλειες την ημέρα, με πτώση 2,76% τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς και πτώση 14,20% τις προηγούμενες επτά ημέρες, με την τρέχουσα τιμή του να ανέρχεται στα $0,000001498.

Pepe 7-day price chart. Source: CoinMarketCap

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, τα παραπάνω ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αντιμετωπίζουν ορισμένες σοβαρές προκλήσεις που ενδέχεται να μην τα καθιστούν ιδανική επενδυτική επιλογή προς το παρόν. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα σε αυτόν τον κλάδο, γι’ αυτό είναι ανένδοτο να κάνει κανείς τη δική του έρευνα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...