3 κρυπτονομίσματα κάτω από 0,10 $

ΑρχικήΝέα3 κρυπτονομίσματα κάτω από 0,10 $

Μοιραστείτε το

Σε ποια κρυπτονομίσματα θα ποντάρουν οι επενδυτές την επόμενη βδομάδα;

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin (BTC) βρίσκεται εγκλωβισμένο σε μια μάχη για μια σημαντική ανάκαμψη, διαπραγματεύοντας πολύ κάτω από τα ιστορικά υψηλά του 2021.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια υποτονική φάση για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, οι επενδυτές το αναγνωρίζουν ως ένα μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας να αποκτήσετε πολλά υποσχόμενα νομίσματα σε μειωμένες τιμές.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, η Finbold επέλεξε προσεκτικά 3 κρυπτονομίσματα που διαπραγματεύονται κάτω από 0,10 $, τα οποία θα μπορούσαν να εξεταστούν την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχή των επενδυτών εάν και όταν ξεκινήσει το επόμενο bull run.

Dogecoin (DOGE)

Αφού απέκτησε φήμη κατά τη διάρκεια του ράλι της αγοράς κρυπτονομισμάτων του 2021, το Dogecoin (DOGE) παραμένει το αγαπημένο και μεγαλύτερο νόμισμα meme στον κόσμο μέχρι σήμερα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το κρυπτονόμισμα συνεχίζει να διαπραγματεύεται σε ένα ευνοϊκό σημείο εισόδου σημαντικά κάτω από το όριο των $0,1 ακόμη και μετά την ανάκαμψη της αγοράς από τα χαμηλά της του 2022.

Αυτό θα μπορούσε τελικά να αποδειχθεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επενδυτές να επενδύσουν σε DOGE, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ότι το στοιχείο εμπνευσμένο από μιμίδια θα μπορούσε με τον καιρό να γίνει επίσημη μέθοδος πληρωμής στο X.com (πρώην Twitter), όπως ανέφεραν προηγούμενες φήμες.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το DOGE άλλαζε χέρια στα 0,06 $, σχεδόν αμετάβλητο τις τελευταίες 24 ώρες.

Το κρυπτονόμισμα υποχώρησε 0,4% την περασμένη εβδομάδα και περισσότερο από 2,3% τον μήνα. Ωστόσο, έχει ξεπεράσει το 75% των κορυφαίων 100 κρυπτονομισμάτων το περασμένο έτος.

DOGE 1-month price chart. Source: Finbold

Hedera (HBAR)

Μετά την αξιοσημείωτη άνοδο του από τις αρχές του 2023, το Hedera (HBAR) συνεχίζει να συγκεντρώνει την προσοχή μεταξύ των επενδυτών κρυπτονομισμάτων, με το διακριτικό να είναι επί του παρόντος το 30ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς.

Αλλά η άνοδος του HBAR φέτος δεν έρχεται χωρίς δικαιολογία. Συγκεκριμένα, η Hedera, το έργο blockchain πίσω από το διακριτικό, συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο με σημαντικές εξελίξεις και συνεργασίες, όπως οι πρόσφατες συνεργασίες της με τους γίγαντες αυτοκινήτων Kia και Hyundai.

Πιο πρόσφατα, το blockchain έγινε πρωτοσέλιδο αφού ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προχωρήσει με πλήρη ταχύτητα στην αγορά stablecoin με την αποκάλυψη του «Hedera Stablecoin Studio» – το σύνολο εργαλείων διαμόρφωσης, έκδοσης και διαχείρισης stablecoin προσαρμοσμένο για πλατφόρμες web3 , θεσμικοί εκδότες, επιχειρήσεις και πάροχοι πληρωμών.

Την ώρα του τύπου, το HBAR διαπραγματευόταν στα 0,05 $, σημειώνοντας άνοδο 0,9% τις τελευταίες 24 ώρες. Το διακριτικό κέρδισε 0,05% την περασμένη εβδομάδα, ενώ έχασε σχεδόν 15% τον μήνα, ξεπερνώντας το 52% των κορυφαίων περιουσιακών στοιχείων σε 1 έτος.

HBAR 1-month price chart. Source: Finbold

Kaspa (KAS)

Εν τω μεταξύ, η τρίτη επιλογή μας είναι το Kaspa (KAS) – μια αλυσίδα μπλοκ που χρησιμεύει ως ένα αποκεντρωμένο και εξαιρετικά επεκτάσιμο πρωτόκολλο που δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις που επικρατούν στα τρέχοντα δίκτυα blockchain.

Με έμφαση στην επίτευξη αυξημένης απόδοσης, ελάχιστες χρεώσεις συναλλαγών και αυξημένη επεκτασιμότητα, ανοίγει το δρόμο για απλοποιημένες και ασφαλείς συναλλαγές και την εκτέλεση έξυπνων συμβολαίων.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Kaspa αποκάλυψε μια σημαντική αναβάθμιση στον σχεδιασμό του mempool, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών. Συγκεκριμένα, ένας μεμονωμένος κόμβος ήταν σε θέση να χειριστεί 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές κατά τη φάση της δοκιμής, υπερβαίνοντας σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες.

Το KAS βρισκόταν στα 0,05 $ τη στιγμή της δημοσίευσης, σημειώνοντας πτώση 1,6% την ημέρα. Το κρυπτονόμισμα υποχώρησε 1,8% την περασμένη εβδομάδα, αν και έχει αυξηθεί πάνω από 11% κατά τη διάρκεια του μήνα. Η τιμή του διακριτικού εκτοξεύτηκε στα ύψη κατά ένα εκπληκτικό 999% τον τελευταίο χρόνο, ξεπερνώντας το 99% των κορυφαίων 100 περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και Ethereum (ETH).

KAS 1-month price chart. Source: Finbold

Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται πάνω από τον απλό κινητό μέσο όρο των 200 ημερών (MA) και κοντά στο υψηλό κύκλου του.

Ενώ τα κρυπτονομίσματα που συζητήθηκαν ενδέχεται επί του παρόντος να αντιμετωπίζουν πίεση, η δυναμική φύση του τομέα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων υποδηλώνει ότι οι απροσδόκητες ανακάμψεις παραμένουν πιθανές. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία βασίζονται κυρίως στο συνολικό κλίμα της αγοράς, έναν βασικό παράγοντα που πρέπει να παρακολουθείτε κατά την είσοδο στην αγορά.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...