3 κρυπτονομίσματα κάτω από $0,10

ΑρχικήΝέα3 κρυπτονομίσματα κάτω από $0,10

Μοιραστείτε το

Δείτε πιο κάτω τα τρία πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα κάτω των 0,10$ για παρακολούθηση

Αν και η πλειονότητα των περιουσιακών στοιχείων στην αγορά κρυπτονομισμάτων ακολουθεί σε ένα μεγάλο βαθμό ένα πτωτικό σερί, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα περιουσιακά στοιχεία που έχουν υψηλότερη απόδοση, μερικά από αυτά εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στο χαμηλό όριο τιμής εισόδου των 0,10 $.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Finbold έψαξε για να καταλήξει στη λίστα με τα κρυπτονομίσματα που ξεχωρίζουν με τις δυνατότητες τους να αυξήσουν την τιμή τους στο εγγύς μέλλον, προσφέροντας μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία για την εβδομάδα που ξεκινάει στις 7 Αυγούστου.

Shiba Inu (SHIB)

Το πρώτο στη λίστα με τις πιο ελκυστικές επενδύσεις κάτω των 0,10 $ είναι το Shiba Inu (SHIB), το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο με μιμίδια σκύλων που πρόσφατα βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της Binance, ενός από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, που επεκτείνει τις υπηρεσίες δανείου με Shiba Inu.

Το Shiba Inu αλλάζει χέρια κατά την στιγμή της δημοσίευσης στην τιμή των $0,000008599, σημειώνοντας άνοδο 4,47%, 9,77% την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και άνοδο 14,67% στο μηνιαίο διάγραμμα του.

Shiba Inu 7-day price chart. Source: Finbold

XDC Network (XDC)

Ταυτόχρονα, το εγγενές κρυπτονόμισμα της XinFin Network με έδρα τη Σιγκαπούρη, το XDC Network (XDC), εκτοξεύτηκε πρόσφατα περισσότερο από 300% από το μηνιαίο χαμηλό του των 0,03 $ για να επιτύχει το υψηλό ενός έτους των 0,08 $, το οποίο είναι το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2022 και αποκορύφωμα ενός πενθήμερου ανοδικού ράλι.

Αν και ο λόγος πίσω από μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι ξεκάθαρος, το δίκτυο έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο με συνεργασίες υψηλού προφίλ, όπως η Εγγύηση Αυθεντικότητας στο eBay και η συνεργασία R3 Corda. Το XDC διαπραγματεύεται κατά την στιγμή της δημοσίευσης στα 0,08148 $, σημειώνοντας άνοδο 9,65%, προσθέτοντας κέρδος 37,45% όλη την εβδομάδα και μια τεράστια άνοδο 153,03 τον τελευταίο μήνα.

XDC Network 7-day price chart. Source: Finbold

Kaspa (KAS)

Εν τω μεταξύ, το χαρακτηριστικό της πλατφόρμας Kaspa (KAS) στο Directed Acyclic Graph (DAG), έχει συγκεντρώσει τεράστια προσοχή, χάρη στην εντυπωσιακή απόδοση του που μπορεί να έχει να κάνει με την επιτυχή ολοκλήρωση της εταιρείας στην προσπάθεια πληθοχρηματοδότησης για την εξασφάλιση μιας αναγνωρισμένης καταχώρισης στο ανταλλακτήριο Tier-1 για το KAS.

Όπως συμβαίνει, το Kaspa καταγράφει σταθερά κέρδη σε όλα τα charts του, από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα (YTD), στο οποίο έχει σημειώσει άνοδο 783,27%. Επί του παρόντος, η τιμή του ανέρχεται στα 0,04591 $, που αντιπροσωπεύει αύξηση 1,91%, άνοδο 27,76% τις τελευταίες επτά ημέρες και άνοδο 100,81% τον τελευταίο μήνα.

Kaspa 7-day price chart. Source: Finbold

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, τα παραπάνω περιουσιακά στοιχεία κάτω των 0,10 $ έχουν επιδείξει την ικανότητα να υπερέχουν και να αυξάνουν την τιμή τους εν μέσω της υποτονικότητας της αγοράς που έχει επηρεάσει ακόμη και το εμβληματικό περιουσιακό στοιχείο αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ριζικά σε αυτόν τον τομέα, γι’ αυτό και η διεξαγωγή της δικής σας έρευνας είναι υψίστης σημασίας.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...