3 κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να φτάσουν σε νέα All-Time-Highs

ΑρχικήΝέα3 κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να φτάσουν σε νέα All-Time-Highs

Μοιραστείτε το

Ο Ιούνιος ήταν ένας θετικός μήνας για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Αυτό ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στην περίπτωση του Bitcoin (BTC), το οποίο έφτασε σε νέο ετήσιο υψηλό στις 23 Ιουνίου.

Ο Ιούλιος έχει τη δυνατότητα να είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για την αγορά των altcoins. Ενώ το ποσοστό κυριαρχίας του Bitcoin (BTCD) αυξάνεται επί του παρόντος, υπάρχει πιθανότητα να ανθίσουν τα altcoins εάν η τιμή του BTC παγιωθεί.

Αυτό καθιστά μια συναρπαστική στιγμή για τους traders και τους επενδυτές να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις της αγοράς και να εκμεταλλεύονται πιθανές ευκαιρίες. H BeinCrypto εξετάζει τρία κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να φτάσουν σε νέα all-time-high για τον Ιούλιο:

Μπορεί το Stacks (STX) να συνεχίσει την ανοδική του πορεία;

Η τιμή STX έχει αυξηθεί κατακόρυφα από την αρχή του έτους. Αφού έφτασε σε νέο ετήσιο υψηλό στα 1,31 $ στις 20 Μαρτίου, η τιμή STX διορθώθηκε για 82 ημέρες, οδηγώντας στα 0,44 $ στις 10 Ιουνίου. Η τιμή ανέβηκε αμέσως μετά, διεκδικώντας εκ νέου την περιοχή των 0,55 $. Τέτοιες αποκλίσεις και ανακτήσεις συχνά οδηγούν σε έντονες ανοδικές κινήσεις.

Ως εκ τούτου, η τιμή του STX μπορεί να έχει ξεκινήσει μια νέα αύξηση που θα μπορούσε να την οδηγήσει στο νεό all-time-high των 3$.

STX/USDT Daily Chart. Source: TradingView

Παρά τις ανοδικές προοπτικές, εάν η τιμή του STX αποτύχει να κινηθεί πάνω από την αντίσταση αναπροσαρμογής στα 0,87 $, θα μπορούσε να πέσει ξανά στην περιοχή των 0,55 $.

Injective (INJ)

Η τιμή του INJ έχει σημειώσει σημαντική αύξηση από την αρχή του έτους. Οι τεχνικοί αναλυτές χρησιμοποιούν τη θεωρία Elliott Wave για να εντοπίσουν επαναλαμβανόμενα μακροπρόθεσμα πρότυπα τιμών και την ψυχολογία των επενδυτών, βοηθώντας τους να καθορίσουν την κατεύθυνση της τάσης.

Η θεωρία Elliott Wave είναι μια προσέγγιση τεχνικής ανάλυσης που είναι επίσης εφαρμόσιμη στη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων. Υποδηλώνει ότι οι κινήσεις των τιμών της αγοράς ακολουθούν επαναλαμβανόμενα κυματικά μοτίβα. Oι έμποροι και οι αναλυτές μπορούν να εφαρμόσουν τη θεωρία Elliott Wave για να αναλύσουν τα διαγράμματα τιμών και να προσπαθήσουν να προβλέψουν τις μελλοντικές κινήσεις των τιμών. Προσδιορίζοντας αυτά τα μοτίβα κυμάτων, στοχεύουν να προβλέψουν πιθανές αντιστροφές τιμών, συνέχιση τάσεων ή σημεία καμπής της αγοράς.

Εάν η μέτρηση είναι ακριβής, η τιμή του INJ αναμένεται να ολοκληρώσει το τρίτο κύμα κοντά στο επίπεδο των 14 $, το οποίο λειτουργεί ως οριζόντια αντίσταση. Αν και αυτό είναι χαμηλότερο από το προηγούμενο ρεκόρ του, αντιπροσωπεύει το τελευταίο εμπόδιο πριν φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.

Ως εκ τούτου, εάν η τιμή ξεπεράσει την αντίσταση των 14 $, θα μπορούσε να φτάσει σε μια νέα κορυφή και σε ένα νέο all-time-high.

INJ/USDT Daily Chart. Source: TradingView

Ωστόσο, εάν η τιμή πέσει κάτω από το υψηλό σημείο του πρώτου υποκύματος (που υποδεικνύεται από την κόκκινη γραμμή) στα 4,58 $, θα ακύρωνε την αισιόδοξη πρόβλεψη για το INJ.

Η καταμέτρηση θα υποδηλώνει μια πτωτική προοπτική σε ένα τέτοιο σενάριο και η τιμή μπορεί να μειωθεί στα 3,0 $.

Aptos (APT)

Η τιμή του APT έχει πέσει κάτω από μια φθίνουσα γραμμή αντίστασης τις τελευταίες 154 ημέρες. Έτσι, η τάση θεωρείται πτωτική. Επιπλέον, η μείωση οδήγησε την τιμή του APT κάτω από την οριζόντια περιοχή των 8 $.

Αν και η τρέχουσα τάση τιμής για το APT είναι πτωτική, υπάρχουν ενδείξεις πιθανής διάσπασης. Με απλούστερους όρους, εάν το APT σπάσει τα 8 $, έχει πολλές πιθανότητες να εκτιναχθεί προς την προηγούμενη αιχμή του στα 13,50 $.

APT/USDT Daily Chart. Source: TradingView

Ωστόσο, εάν το APT απορριφθεί, θα μπορούσε να πέσει στην επόμενη πλησιέστερη υποστήριξη στα 4,0 $.

Τέλος, αυτό το άρθρο ανάλυσης τιμών είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρείται οικονομική ή επενδυτική συμβουλή.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...