5 κρυπτονομίσματα κάτω από $0,10

ΑρχικήΝέα5 κρυπτονομίσματα κάτω από $0,10

Μοιραστείτε το

Ποια είναι άραγε τα 5 κρυπτονομίσματα που έχουν τραβήξει την προσοχή των επενδυτών;

Ενώ η πλειονότητα της αγοράς κρυπτονομισμάτων αγωνίζεται να διατηρήσει τη θετική της δυναμική, ορισμένα από τα περιουσιακά της στοιχεία παρουσιάζουν περισσότερες δυνατότητες από άλλα στο μέλλον και μερικά από αυτά εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα κάτω από ένα χαμηλό όριο τιμής 0,10 $ ανά ολόκληρο νόμισμα.

Συγκεκριμένα, η Finbold έχει ψάξει στον τομέα των κρυπτονομισμάτων για να παραδώσει μια λίστα με πολλά πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα που κοστίζουν λιγότερο από $10 σεντ προς το παρόν και αποτελούν μια ελκυστική επένδυση για την εβδομάδα που ξεκινάει στις 26 Ιουνίου.

Kaspa (KAS)

Με το Bitcoin (BTC) να σημειώνει ράλι τις τελευταίες εβδομάδες και να ξεπερνά το σημαντικό ψυχολογικό επίπεδο στα $30.000, η ​​υπόλοιπη αγορά ακολουθεί το προβάδισμά του, συμπεριλαμβανομένου του Kaspa (KAS), το οποίο υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει το Proof-of-Work (PoW).

Παράλληλα, καταγράφει αυξήσεις σε όλα τα charts του, καθώς έχει κερδίσει 4,68% τις τελευταίες 24 ώρες, 25,98% τις προηγούμενες επτά ημέρες και έως και 114,80% τον περασμένο μήνα, και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα $0,03, σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανακτήθηκαν από την Finbold στις 23 Ιουνίου.

Kaspa 7-day price chart. Source: Finbold

Pepe (PEPE)

Το Pepe (PEPE) ηγήθηκε της επιβάρυνσης μεταξύ των κρυπτοστοιχείων meme, ξεπερνώντας τους κύριους ανταγωνιστές του και γίγαντες όπως το Shiba Inu (SHIB) και Dogecoin (DOGE) , μετά τη θετική δυναμική που έχει ξεκινήσει όταν ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, η BlackRock (NYSE: BLK), κατέθεσε αίτηση για ένα διαπραγματευόμενο αμοιβαίο κεφάλαιο Bitcoin (ETF).

Καθώς τα νέα ώθησαν το εμβληματικό περιουσιακό στοιχείο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) να εκτοξευθεί στα ύψη, το Pepe ακολούθησε και έκτοτε κινείται ανοδικά, κερδίζοντας 5,84% την ημέρα και 66,07% την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι έχασε 1,15% στο μηνιαίο διάγραμμα, αλλά επί κινείται στα $0,000001564.

Pepe 7-day price chart. Source: CoinMarketCap

VeChain (VET)

Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα χαμηλής τιμής για διαπραγμάτευση τον Ιούνιο συνολικά, το διακριτικό της πλατφόρμας παροχής δεδομένων που βασίζεται σε blockchain (VET) είναι μια καλή επένδυση ειδικά για την επόμενη εβδομάδα. Η Coinbase πρόσθεσε πρόσφατα τη λίστα ΕΕΚ ως μέρος του οδικού της χάρτη.

Όπως έχουν τα πράγματα, το διακριτικό της VeChain κυμαίνεται στα 0,02 $, σημειώνοντας αύξηση 6,24% τις τελευταίες 24 ώρες και προσθέτοντας 21,46% στην αξία του την περασμένη εβδομάδα, καθώς προσπαθεί να αντιστρέψει τις απώλειες 6,33% που συγκεντρώθηκαν τον προηγούμενο μήνα , όπως δείχνουν τα διαγράμματα.

VeChain 7-day price chart. Source: Finbold

VeThor (VTHO)

Ένα άλλο πλεονέκτημα που ανακοινώθηκε από την Coinbase είναι το VeThor (VTHO), το δεύτερο διακριτικό στο διπλό οικοσύστημα VeChain, το οποίο παίζει ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργικότητα του blockchain VeChainThor, καθώς διευκολύνει τις διαδικασίες και τις συναλλαγές σε αυτό και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να οργανώνουν πληρωμές πολλαπλών μερών και πολλαπλών συναλλαγών.

Κατά την σύνταξη του άρθρου η τιμή του VeThor διαμορφώθηκε στα 0,001175 $, σημειώνοντας κέρδη 10,24% την ημέρα, 22,80% σε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς κινείται για να ανατρέψει την πτώση 2,05% από τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ανακτήθηκε από την Finbold στις 23 Ιουνίου.

VeThor 7-day price chart. Source: Finbold

FLOKI (FLOKI)

Τέλος, ένας άλλος υποψήφιος για τον “κρυπτοθρόνο” των μιμιδίων είναι το FLOKI (FLOKI), το οποίο έχει εισαγάγει πρόσφατα αρκετές σημαντικές ενημερώσεις για το 2023.

Επί του παρόντος, το FLOKI διαπραγματεύεται στην τιμή των $0,00002699, που αντιπροσωπεύει αύξηση 1,70% την ημέρα και 24,99% την περασμένη εβδομάδα, παρά την πτώση 17,18% τις προηγούμενες 30 ημέρες, όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα γραφήματα στα οποία έχει πρόσβαση η Finbold.

FLOKI 7-day price chart. Source: Finbold

Είναι αυτονόητο ότι ο τομέας των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι επιρρεπής σε ορισμένες απροσδόκητες ανατροπές και η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει για οποιοδήποτε από τα παραπάνω ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κάνετε τη δική σας δέουσα επιμέλεια και να διερευνήσετε τυχόν πιθανές επενδύσεις εκ των προτέρων, ανεξάρτητα από το πόσο χαμηλή μπορεί να είναι η τιμή τους.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...