5 κρυπτονομίσματα κάτω από $1

ΑρχικήΝέα5 κρυπτονομίσματα κάτω από $1

Μοιραστείτε το

Τα κρυπτονομίσματα έχουν σημειώσει αξιοσημείωτα κέρδη, που τροφοδοτούνται από την αυξανόμενη θεσμική υιοθέτηση και το αισιόδοξο επενδυτικό κλίμα τον τελευταίο μήνα, με το Bitcoin να ηγείται.

Ωστόσο, ορισμένα περιουσιακά στοιχεία συνεχίζουν να διαπραγματεύονται σημαντικά κάτω από τα υψηλά επίπεδα όλων των εποχών, παρουσιάζοντας μια δελεαστική ευκαιρία για τους επενδυτές να αναζητήσουν ένα άνοιγμα για την επόμενη εναλλακτική σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο στις 10 Ιουλίου, η Finbold εξέτασε διεξοδικά την αγορά κρυπτονομισμάτων για να αποκαλύψει τα πιο πολλά υποσχόμενα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να αποκτήσουν έμποροι και επενδυτές για μόλις $1.

Cardano (ADA)

Αφού έπεσε στο στόχαστρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) τον περασμένο μήνα, το εγγενές διακριτικό ADA του Cardano δέχτηκε σημαντική πίεση. Ωστόσο, το δίκτυο blockchain γνωρίζει αξιοσημείωτη ανάπτυξη στον χώρο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) τις τελευταίες εβδομάδες, με το ADA να σημειώνει το all-time-high στις 8 Ιουλίου όσον αφορά τα συνολικά tokens που είναι κλειδωμένα στις σχετικές Αποκεντρωμένες Εφαρμογές (DApps).

ADA 1-month price chart. Source: Finbold

Polygon (MATIC)

Το Polygon (MATIC) είναι ένα δίκτυο blockchain γνωστό για τη διευκόλυνση γρήγορων και οικονομικά αποδοτικών συναλλαγών. Συγκεκριμένα, το Polygon πρόκειται να υποβληθεί σε σημαντική αναβάθμιση δικτύου αυτή την εβδομάδα με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας της αλυσίδας.

Δεδομένου ότι η ενημέρωση φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις, η κίνηση θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή του MATIC άμεσα. Πριν από ένα μήνα, η Polygon Labs παρουσίασε επίσης το Polygon 2.0 – μια σημαντική αναβάθμιση που στοχεύει στην καθιέρωση του δικτύου ως το «value layer του διαδικτύου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το 2.0 «μπορεί να υποστηρίξει έναν πρακτικά απεριόριστο αριθμό αλυσίδων και οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να συμβούν με ασφάλεια και άμεσα, χωρίς πρόσθετες υποθέσεις ασφάλειας ή εμπιστοσύνης». Με τη σειρά του, αυτό θα μπορούσε επίσης να αποδειχθεί σημαντικός καταλύτης τιμών για το MATIC.

MATIC 1-month price chart. Source: Finbold

Chainlink (LINK)

Τον Ιούνιο, το Chainlink (LINK) και το διατραπεζικό σύστημα SWIFT ανακοίνωσαν ένα σχέδιο συνεργασίας με πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να δουν πώς μπορούν να συνδεθούν με πολλά άλλα δίκτυα blockchain.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ειδικός στην αγορά κρυπτονομισμάτων Michaël van de Poppe είπε ότι το LINK έχει ανακτήσει με επιτυχία το βασικό επίπεδο υποστήριξης του στα $6, αφού έφτασε σε χαμηλά επίπεδα το 2023 περίπου στα $5.

LINK 1-month price chart. Source: Finbold

XRP (XRP)

Το XRP ήταν το τρίτο κρυπτονόμισμα με τις περισσότερες συναλλαγές το 2ο τρίμηνο του 2023, «καθώς οι επενδυτές αρχίζουν να τοποθετούνται για την απόφαση στην υπόθεση SEC v Ripple που αναμένεται», σημείωσε ο πάροχος δεδομένων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Kaiko σε πρόσφατη ανάρτησή του στο blog.

Το XRP μειώθηκε κατά 0,3% στα 0,47 $ τη στιγμή της δημοσίευσης. Το κρυπτονόμισμα υποχώρησε 3% και 4,5% την περασμένη εβδομάδα και μήνα, αντίστοιχα, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα στα 0,50 $ περίπου.

Οι κρυπτοφάλαινες έχουν αγοράσει περισσότερα από 1,1 δισεκατομμύρια από τα τέλη Φεβρουαρίου, για συνολικά περίπου 570 εκατομμύρια δολάρια, σημείωσε ο αναλυτής αγοράς Ali Martinez στις 8 Ιουλίου.

XRP 1-month price chart. Source: Finbold

Stellar (XLM)

Το XLM, το εγγενές περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων του μπλοκ αλυσίδας Stellar, συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα όσον αφορά τις μηνιαίες αποδόσεις το 2023, σημειώνοντας αύξηση άνω του 37% από έτος σε έτος.

Το ράλι τιμών του φέτος ενισχύθηκε εν μέρει από τις σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας του Stellar με την Coinbase και το MoneyGram.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων υποστηρίζει πλέον πλήρως καταθέσεις και αναλήψεις του σταθερού νομίσματος USDC μέσω της αλυσίδας Stellar, ενώ το MoneyGram επιτρέπει στους χρήστες του να καταθέτουν ή να κάνουν ανάληψη μετρητών απευθείας από τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια τους μέσω USDC στο δίκτυο Stellar.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...