5 κρυπτονομίσματα με τιμή κάτω από $ 0.10

ΑρχικήΝέα5 κρυπτονομίσματα με τιμή κάτω από $ 0.10

Μοιραστείτε το

Οι πρώτοι πέντε μήνες του 2023, ήταν αρκετά συναρπαστικοί στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά το 2022, τα μεγάλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν σημειώσει μια εντυπωσιακή ανάκαμψη, αναζωογονώντας την αγορά και αναζωπυρώνοντας την αισιοδοξία των επενδυτών.

Ωστόσο όμως, όπως παρατηρούμε τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει σε ορισμένα λιγότερο γνωστά και πιο προσιτά κρυπτονομίσματα.

Καθώς πλησιάζουμε τον Ιούνιο του 2023, η Finbold διεξήγαγε μια ανάλυση αγοράς και επέλεξε 5 κρυπτονομίσματα με τιμή κάτω από $0,10, τα οποία θα πρέπει να παρακολουθούν οι επενδυτές.

Pepe (PEPE) 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Pepe (PEPE), το νέο meme coin, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Εμπνευσμένο από το «Pepe the Frog», αυτό το κρυπτονόμισμα γνώρισε μια από τις πιο εντυπωσιακές αυξήσεις τιμών που έχουν καταγραφεί, με τα κέρδη του να φτάνουν κάποια στιγμή +5.000.000% .

Ωστόσο, το memecoin σημείωσε σημαντική πτώση από τότε που έφτασε στο αποκορύφωμα του των $0,00000431 στις 5 Μαΐου. Την ώρα που δημοσιεύεται το άρθρο, το PEPE κυμαίνεται στα $0,00000142, κάτω από 11% την περασμένη εβδομάδα και περισσότερο από 67% από το all time high.

PEPE 1-week price chart. Source: CoinMarketCap

Εάν κάποιος πιστεύει στη δυνατότητα του PEPE ότι μπορεί να επαναλάβει την προηγούμενη άνοδο του, παρόμοια με αυτή που παρατηρήθηκε τον περασμένο μήνα, η τρέχουσα τιμή μπορεί να παρουσιάσει μια προσοδοφόρα ευκαιρία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το PEPE παραμένει ένα νόμισμα meme, επομένως η αξία του καθορίζεται κυρίως από τον ενθουσιασμό που δημιουργείται στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες διαδικτυακές κοινότητες κρυπτονομισμάτων.

TRON (TRX)

Ένα άλλο κρυπτονόμισμα που κλέβει τις εντυπώσεις τις τελευταίες ημέρες είναι το TRON (TRX). Το TRX, που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Tron του Justin Sun, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας κρυπτονομισμάτων του AltRank στις 24 Μαΐου – το οποίο συνδυάζει την κοινωνική δραστηριότητα και τη δραστηριότητα της αγοράς ενός περιουσιακού στοιχείου έναντι της υπόλοιπης αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Τη στιγμή της γραφής, το TRX διαπραγματεύεται στα $0,08, σημειώνοντας αύξηση περίπου 0,19% μέσα στην ημέρα. Την περασμένη εβδομάδα καθώς και τον περασμένο μήνα, το κρυπτονόμισμα κέρδισε 9,6% και 17,9%, αντίστοιχα.

TRX 1-week price chart. Source: Finbold

Stellar (XLM)

Το Stellar (XLM) είναι ένα από τα αγαπημένα altcoins μεταξύ των επενδυτών εδώ και λίγο καιρό, λόγω της ισχυρής φήμης του ως καθιερωμένου έργου blockchain.

Η εταιρεία blockchain έχει πρόσφατα ξεκινήσει μια σημαντική συνεργασία με τη MoneyGram και την UNHCRγια την παροχή οικονομικής βοήθειας σε Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο μέσω της χρήσης του USD Coin (USDC) της Circle.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το XLM διαπραγματευόταν στα $0,09, σημειώνοντας αύξηση περίπου 0,3% τις τελευταίες 24 ώρες. Τον περασμένο μήνα, το κρυπτονόμισμα έχασε περίπου 6,7%.

XLM 1-month price chart. Source: Finbold

VeChain (VET)

Το VeChain (VET) είναι μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain που επικεντρώνεται στη διαφάνεια, την ιχνηλασιμότητα και την αμετάβλητη για τα δεδομένα της εφοδιαστικής αλυσίδας, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και να βελτιώσουν την αυθεντικότητα των προϊόντων.

Η ομάδα του έργου ανακοίνωσε ότι το πορτοφόλι VeWorld που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα γίνει μέρος του προγράμματος TestFlight της Apple.

Τη στιγμή της σύνταξης του κειμένου, το VET κυμαινόταν στα $0,02, σημειώνοντας αύξηση 1,86% την περασμένη εβδομάδα. Τις τελευταίες 30 ημέρες, ωστόσο, η τιμή μειώθηκε περισσότερο από 11%.

VET 1-month price chart. Source: Finbold


Hedera (HBAR)

Το Hedera (HBAR) είναι δημοφιλές μεταξύ των επενδυτών λόγω της μοναδικής τεχνολογίας κατανεμημένης λογιστικής που είναι γνωστή ως Hedera Hashgraph. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει υψηλή απόδοση, χαμηλές χρεώσεις και ισχυρή ασφάλεια, καθιστώντας την ελκυστική για διάφορες αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) και περιπτώσεις εταιρικής χρήσης.

Μετά το κλείσιμο συμφωνιών με τεχνολογικούς γίγαντες όπως η LG, η Google, η IBM και η Tata, τα μέλη της κοινότητας της Hedera ελπίζουν ότι αυτή η αυξανόμενη εταιρική υιοθέτηση θα μπορούσε να βοηθήσει στην ώθηση της τιμής του HBAR σύντομα.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το HBAR ήταν $0,06, σημειώνοντας άνοδο 0,28%. Τον περασμένο μήνα, το crypto token έπεσε σχεδόν 15%.

HBAR 1-month price chart. Source: Finbold

Συνολικά, εάν η ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίσει το ράλι της το 2023, μεγάλοι παίκτες όπως το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH) είναι πιθανό να ωθήσουν και άλλα περιουσιακά στοιχεία προς τα πάνω, συμπεριλαμβανομένων αυτών με τιμή κάτω από $0,10.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...