66 εκατομμύρια Αμερικανοί κατέχουν κρυπτονομίσματα

ΑρχικήΝέα66 εκατομμύρια Αμερικανοί κατέχουν κρυπτονομίσματα

Μοιραστείτε το

Η κατοχή κρυπτονομισμάτων μεταξύ των ενηλίκων των ΗΠΑ παρέμεινε σταθερή τους τελευταίους 12 μήνες

Aπό τον Φεβρουάριο του 2023, περίπου το 20% των Αμερικανών που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον 50 εκατομμύρια πολίτες, κατέχουν διαφορετικούς τύπους κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε από το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Coinbase στις 27 Φεβρουαρίου.

Η μελέτη επεσήμανε ότι η κατοχή κρυπτονομισμάτων μεταξύ των πολιτών παρέμεινε σταθερή παρά τo bear market του 2022 που είδε περιουσιακά στοιχεία όπως το Bitcoin (BTC) να βυθίζονται πάνω από 60%. Είναι ενδιαφέρον ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων κρυπτονομισμάτων, στο 76%, πιστεύει ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και η υποκείμενη τεχνολογία είναι το μέλλον.

Insights into U.S. crypto ownership and industry views. Source: Coinbase

«Ταυτόχρονα, η έρευνα δείχνει ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί παραμένουν αισιόδοξοι για το μέλλον της κρυπτογράφησης και κατανοούν τις δυνατότητες της να είναι μέρος της λύσης για να επιφέρει ουσιαστική αλλαγή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα ωφελούσε την κοινωνία στο σύνολο της», δήλωσε η Coinbase.

Μια ανάλυση των κατόχων δείχνει ότι οι Δημοκρατικοί και οι Ανεξάρτητοι είναι ισοδύναμοι στο 22%, με τους Ρεπουμπλικάνους να αντιπροσωπεύουν περίπου το 18% της ιδιοκτησίας κρυπτονομισμάτων.

Ανάγκη αναθεώρησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος

Η έρευνα που έλαβε δείγμα από σχόλια πέραν των 2.000 ατόμων, είδε το 80% να επισημαίνει ότι το τρέχον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα απαιτεί μια γενική αναθεώρηση χαρακτηρίζοντας το άδικο. Κατά συνέπεια, το 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα χρειάζεται μια γενική αναμόρφωση.

Μετά το αποτέλεσμα της έρευνας, η Coinbase ανέφερε ότι υπάρχουν σχέδια για την έναρξη της εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα σχετικά με τη χρήση κρυπτονομισμάτων για να γίνει δίκαιο το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Σε αυτή τη γραμμή, η πλατφόρμα συναλλαγών σχεδιάζει να ξεκινήσει εκστρατείες για τη χρήση τεχνολογίας για την ενημέρωση των χρηματοοικονομικών συστημάτων και συγκεκριμένων περιπτώσεων χρήσης από την κρυπτογράφηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθώς περισσότεροι Αμερικανοί επενδύουν σε κρυπτονομίσματα, η χώρα εξακολουθεί να παλεύει με τους κανονισμούς του κλάδου. Σημειώνουμε ότι αρκετοί νομοθετικοί νόμοι έχουν αντιμετωπιστεί ενώπιον διαφορετικών νομοθετικών τμημάτων που προτείνουν τον επόμενο δρόμο για τον κλάδο.

Το θέμα τράβηξε επίσης την προσοχή του Λευκού Οίκου, ο οποίος ανέθεσε έρευνα για την ανάπτυξη κανονισμών κρυπτογράφησης. Ταυτόχρονα, η ρυθμιστική αρχή, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC), συνεχίζει να καταπολεμά διαφορετικούς παράγοντες, ιδίως στην έκδοση τίτλων.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...