Αυστραλία: περισσότερα Bitcoin ATM από ό,τι ολόκληρη η Ασία

ΑρχικήΝέαΑυστραλία: περισσότερα Bitcoin ATM από ό,τι ολόκληρη η Ασία

Μοιραστείτε το

Η Ασία, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες οικονομίες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη και η Ινδία, φιλοξενεί 355 ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων, που αντιπροσωπεύουν το 1% των συνολικών ATM που είναι εγκατεστημένα παγκοσμίως.

Η Αυστραλία, η χώρα που φιλοξενεί το τρίτο μεγαλύτερο δίκτυο Bitcoin ATMs, ξεπέρασε την ηπείρο της Ασίας ως προς τον συνολικό αριθμό των εγκατεστημένων Bitcoin ATM.

Από την αρχή του 2023, η Αυστραλία βρίσκεται σε μια περίοδο εγκατάστασης ATM κρυπτονομισμάτων, ανεβαίνοντας από την πέμπτη θέση στην τρίτη μόνο τον Ιανουάριο. Δεδομένα από το Coin ATM Radar επιβεβαιώνουν ότι η χώρα συνεχίζει την προσπάθεια της για υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων.

Crypto ATM distribution by countries and continents. Source: Coin ATM Radar

Τους τελευταίους οκτώ μήνες, η Αυστραλία συνέχισε να προσθέτει νέα ΑΤΜ Bitcoin, σε αντίθεση με κορυφαία ευρωπαϊκά έθνη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, που ανέφεραν μείωση στις εγκαταστάσεις ΑΤΜ κατά τη διάρκεια αυτού του χρονοδιαγράμματος.

Η Ασία, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες οικονομίες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη και η Ινδία, φιλοξενεί 355 ΑΤΜ, που αντιπροσωπεύουν το 1% των συνολικών ATM κρυπτονομισμάτων που είναι εγκατεστημένα παγκοσμίως. Μετά από μήνες συνεχούς εγκατάστασης, η Αυστραλία κατέγραψε 364 ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων.

Monthly crypto ATM installations in Australia. Source: Coin ATM Radar

Σε αντίθεση με την ανάπτυξη των ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων της Αυστραλίας, τα συνολικά ΑΤΜ που εγκαταστάθηκαν παγκοσμίως παρουσίασαν σταθερή πτώση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τους πρώτους δύο μήνες του 2023, τα καθαρά ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων που εγκαταστάθηκαν παγκοσμίως μειώθηκαν κατά 412.

Συμπληρώνοντας τη μαζική αύξηση στα ΑΤΜ της χώρας, τα εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν από το Υπουργείο Οικονομικών της Αυστραλίας αποκάλυψαν ότι η νομοθεσία για τα κρυπτονομίσματα είναι στον ορίζοντα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...