Αυτοί είναι οι τέσσερις πιθανοί μήνες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν το Bitcoin στα 100K

ΑρχικήΝέαΑυτοί είναι οι τέσσερις πιθανοί μήνες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν το...

Μοιραστείτε το

Η πρόσφατη αναζωπύρωση του Bitcoin (BTC) προκαλεί αυξημένο ενδιαφέρον για την πιθανότητα το κρυπτονόμισμα να φτάσει σε νέο υψηλό όλων των εποχών, με τις $100.000 να θεωρείται το επόμενο ιδανικό επίπεδο.

Οι εικασίες για το πότε θα φτάσει το πολυπόθητο όριο των 100.000 δολαρίων ήταν ένα μόνιμο θέμα συζήτησης στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Με βάση αυτή την εικασία, μια ανάλυση από τον αναλυτή TradingShot, που δημοσιεύτηκε στο TradingView στις 26 Οκτωβρίου, έριξε λίγο φως στο πότε θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό το πολυαναμενόμενο ορόσημο.

Η ανάλυση που προέκυψε από ιστορικά δεδομένα και το χρονοδιάγραμμα των προηγούμενων ράλι πρότεινε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να βιώσει ένα ράλι 310% που θα το ανεβάσει στο πολυαναμενόμενο όριο των 100.000 $ σε έναν από τους τέσσερις πιθανούς μήνες το 2024.

Μπορούμε να περιμένουμε ένα ράλι +310% στο Bitcoin, το οποίο θα έκανε άμεσο χτύπημα στο ψυχολογικό και πολύ αναμενόμενο μακροεπίπεδο των 100.000 $, είτε τον Ιανουάριο του 2024, τον Μάιο 2024, τον Ιούλιο του 2024 ή τον Οκτώβριο του 2024. ” είπε ο αναλυτής.

Bitcoin price analysis chart. Source: TradingView

Σύμφωνα με το TradingShot, το Bitcoin γνώρισε δύο τέτοια ράλι 310% σε καθένα από τους προηγούμενους τέσσερις κύκλους από το 2015. Ο χρόνος που χρειάστηκε για να υλοποιηθούν αυτά τα ράλι ποικίλλει, με το συντομότερο να διαρκεί τέσσερις μήνες (120 ημέρες) και το μεγαλύτερο να διαρκεί 13 μήνες (395 ημέρες).

Το κρίσιμο είναι ότι η ανάλυση επεσήμανε ότι ο τρέχων κύκλος δεν υπήρξε μάρτυρας τέτοιου ράλι. Αυτό οδηγεί στο ενδιαφέρον ερώτημα για το πότε μπορεί να συμβεί το επόμενο ράλι 310%, ωθώντας το Bitcoin στο επίπεδο των 100.000$.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...