Αυτός είναι ο επόμενος στόχος στην τιμή του Bitcoin

ΑρχικήΝέαΑυτός είναι ο επόμενος στόχος στην τιμή του Bitcoin

Μοιραστείτε το

Το Bitcoin (BTC) κέρδισε ξανά την προσοχή της αγοράς, με στόχο να ξεπεράσει το επίπεδο των 30.000 δολαρίων εν μέσω του συνεχιζόμενου βραχυπρόθεσμου ράλι.

Σε αυτήν την αναζωπύρωση, ορισμένοι αναλυτές προβλέπουν ότι το Bitcoin είναι έτοιμο για περαιτέρω κέρδη, φθάνοντας ενδεχομένως σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ο αναλυτής συναλλαγών κρυπτονομισμάτων TradingShot, σε μια ανάρτηση στο TradingView με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου, τόνισε ότι οι τρέχοντες ισχυροί τεχνικοί δείκτες και τα ιστορικά πρότυπα του Bitcoin υποδηλώνουν μια συνεχή ανοδική τροχιά, με μια διόρθωση να αναμένεται μόνο εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια.

Συγκεκριμένα, ο αναλυτής ανέφερε ότι το Bitcoin κοιτάζει το όριο των 35.000 δολαρίων, με το περιουσιακό στοιχείο να αψηφά τον πρόσφατο σκεπτικισμό μετά τα ψεύτικα νέα σχετικά με ένα spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF).

Bitcoin price analysis chart. Source: TradingView

Σύμφωνα με το TradingShot, το Bitcoin πλησιάζει το υψηλό που έφτασε την προηγούμενη Δευτέρα, με τον Δείκτη Σχετικής Ισχύος 1 ημέρας (RSI) να εκτινάσσεται σε υπεραγορασμένο έδαφος, πάνω από το όριο των 70,00. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση υπεραγοράς μπορεί να μην προκαλεί ανησυχία σε όσους αναμένουν τεχνική διόρθωση.

Επισήμανε ότι το Bitcoin παρουσιάζει ένα συναρπαστικό μοτίβο ενός έτους που μοιάζει με ένα «Channel Up». Αυτό το μοτίβο υποδηλώνει ότι η τρέχουσα ανοδική πορεία είναι το επόμενο σκέλος μιας τεχνικής ανοδικής τροχιάς που θα μπορούσε να ωθήσει το Bitcoin σε ένα νέο υψηλό.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...