All-In για την Coinbase: Νέα πρωτοβουλία στοχεύει να επηρεάσει κρίσιμες νομοθετικές αποφάσεις

ΑρχικήΝέαAll-In για την Coinbase: Νέα πρωτοβουλία στοχεύει να επηρεάσει κρίσιμες νομοθετικές αποφάσεις

Μοιραστείτε το

Η Coinbase, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την έναρξη του Stand with Crypto Alliance.

Το Stand with Crypto Alliance, είναι ένας οργανισμός υπεράσπισης που στοχεύει στην κινητοποίηση της κοινότητας κρυπτονομισμάτων ώστε να συμμετέχει ενεργά στις νομοθετικές διαδικασίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Συμμαχία σκοπεύει να θεσπίσει σαφείς και λογικούς κανονισμούς για να εξασφαλίσει το μέλλον των κρυπτονομισμάτων στην Αμερική.

Με περισσότερους από 50 εκατομμύρια Αμερικανούς να κατέχουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, το Stand with Crypto Alliance αναγνωρίζει την αυξανόμενη επιρροή και το μέγεθος της κοινότητας κρυπτονομισμάτων, η οποία εκτείνεται πέρα ​​από την εμβέλεια του Coinbase.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία blockchain, η Συμμαχία στοχεύει να οργανώσει την κοινότητα σε μια «ισχυρή φωνή» που υποστηρίζει πολιτικές που εκσυγχρονίζουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και προωθούν την οικονομική ενδυνάμωση.

Το Stand with Crypto Alliance διακρίνεται ως ο πρώτος ανεξάρτητος και on-chain οργανισμός υπεράσπισης του έθνους, παρέχοντας μια βάση εκκίνησης για την αποκεντρωμένη κοινότητα κρυπτονομισμάτων για να συνεργαστεί με τους νομοθέτες. Σύμφωνα με την Coinbase, αντιπροσωπεύει ένα αληθινό κίνημα βάσης στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, αξιοποιώντας την πρόσφατη δικομματική νομοθετική δυναμική στο Κογκρέσο.

Ο πρωταρχικός στόχος της Συμμαχίας είναι να παροτρύνει το Κογκρέσο να λάβει αποφασιστική δράση και να θεσπίσει νομοθεσία «κοινής λογικής» που προστατεύει τους καταναλωτές και το δικαίωμα τους να ασχολούνται με κρυπτονομίσματα.

Επιδιώκει να υποχρεώσει τους νομοθέτες να λογοδοτήσουν κατά την επερχόμενη φθινοπωρινή συνεδρίαση, όταν αναμένονται σημαντικές ψηφοφορίες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα.

Ο επείγων χαρακτήρας πηγάζει από τη συνειδητοποίηση ότι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων στην Αμερική βρίσκεται σε κίνδυνο. Παρά το γεγονός ότι σχεδόν το ένα τέταρτο των ενηλίκων Αμερικανών κατέχουν κρυπτονομίσματα, οι νομοθέτες έχουν από καιρό αναβάλει τη θέσπιση σαφών ρυθμιστικών πλαισίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η καθυστέρηση επέτρεψε στις «μη εκλεγμένες» ρυθμιστικές αρχές να «λειτουργούν χωρίς κατάλληλη εποπτεία», υπονομεύοντας δυνητικά την οικονομική ασφάλεια του έθνους και εμποδίζοντας την ηγεσία του στην καινοτομία.

Η Coinbase προτείνει ότι οι συνέπειες περιλαμβάνουν την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας στις αγορές του εξωτερικού και την ανεπαρκή προστασία των Αμερικανών καταναλωτών.

Επιπλέον, το Stand with Crypto Alliance αναφέρει τον κίνδυνο να χαθούν περισσότερες από ένα εκατομμύριο νέες θέσεις εργασίας και να μείνουν πίσω από παγκόσμιους ανταγωνιστές, όπως η Κίνα, που έχουν υιοθετήσει πολιτικές για κρυπτονομίσματα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...