Bitcoin: Αυτή η θεωρία προβλέπει πότε θα ξεκινήσει το επόμενο bull run

ΑρχικήΝέαBitcoin: Αυτή η θεωρία προβλέπει πότε θα ξεκινήσει το επόμενο bull run

Μοιραστείτε το

Το Bitcoin (BTC) έχει αντέξει μια bear market για σχεδόν δύο χρόνια, αφήνοντας τους επενδυτές να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο ράλι για το κορυφαίο κρυπτονόμισμα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουν προκύψει πολυάριθμες αναλύσεις και θεωρίες για το Bitcoin, που κάνουν εικασίες για το χρονοδιάγραμμα της επόμενης αύξησης ακόμη και όταν εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ρυθμιστική αβεβαιότητα, συνεχίζουν να επηρεάζουν το περιουσιακό στοιχείο.

Μια αξιοσημείωτη θεωρία προέρχεται από τον αναλυτή CryptoCon, ο οποίος μοιράστηκε τις γνώσεις του σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) στις 7 Σεπτεμβρίου. Η θεωρία του CryptoCon βασίζεται σε ιστορικές κινήσεις των τιμών για να παρέχει πληροφορίες για το τι μπορεί να αναμένεται στο μέλλον.

Η θεωρία του αναλυτή περιστρέφεται γύρω από τη «Θεωρία των Κύκλων της 28ης Νοεμβρίου», η οποία πιστεύει ότι ήταν το κλειδί για την κατανόηση της συμπεριφοράς των τιμών του BTC όλα αυτά τα χρόνια.

Η θεωρία προβλέπει ότι το BTC είναι πιθανό να γίνει μάρτυρας της έναρξης ενός bull run στις 28 Νοεμβρίου 2024.

The Bitcoin November 28 Theory. Source: CryptoCon

Παρακολούθηση του Bitcoin προς το επόμενο bull run

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, οι κινήσεις των τιμών του BTC είναι κυκλικές, με κάθε κύκλο να διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια και όλες να επικεντρώνονται γύρω από την ημερομηνία του πρώτου Bitcoin halving, που έλαβε χώρα στις 28 Νοεμβρίου.

Η ουσία της θεωρίας του CryptoCon είναι ότι οι σημαντικές κορυφές και τα κάτω στην τιμή του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου συμβαίνουν περίπου +/- 21 ημέρες από την ημερομηνία της 28ης Νοεμβρίου, με τις κορυφές να σηματοδοτούν την ανοδική ορμή και τα κάτω να δηλώνουν την κορυφή μιας πτωτικής τάσης.

O CryptoCon επεσήμανε ότι η δράση της τιμής του BTC ξεκίνησε με το εναρκτήριο χαμηλό του σημείο στις 8 Οκτωβρίου 2010 και από τότε, οι καμπύλες κύκλου κορυφώνονται κάθε τέσσερα χρόνια. Μετά από κάθε πυθμένα, το BTC βιώνει μια πρώιμη κίνηση πρώτου κύκλου, ακολουθούμενη από μια παρατεταμένη ηρεμία στο μέσο του κύκλου όπου αιωρείται γύρω από τη διάμεση τιμή, περίπου στο ήμισυ του προηγούμενου υψηλού όλων των εποχών (ATH). Το επόμενο μεγάλο bull run, σύμφωνα με τον αναλυτή, συνήθως ξεκινά από το κάτω μέρος της καμπύλης.

Επομένως, βάσει αυτής της θεωρίας, ο CryptoCon προβλέπει ότι το επόμενο bull run του BTC θα ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου 2024. Η επόμενη κορυφή στην τιμή του BTC αναμένεται να είναι περίπου +/- 21 ημέρες από τις 28 Νοεμβρίου 2025, ακολουθούμενη από την επόμενη κορυφή περίπου την ίδια περίοδο το 2026. Η επακόλουθη ηρεμία στα μέσα του κύκλου προβλέπεται για τον Ιούνιο του 2027.

Ενώ η θεωρία του CryptoCon παρέχει μια ενδιαφέρουσα προοπτική για τις κινήσεις των τιμών του BTC, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, καθιστώντας τις προβλέψεις εγγενώς επικίνδυνες.

Επί του παρόντος, η αγορά εξετάζει παράγοντες όπως η πιθανή έγκριση του spot Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) για να προκαλέσει ένα ράλι τιμών. Επιπλέον, το επερχόμενο Bitcoin halving αναμένεται να συμβάλει εν μέρει στο ράλι των τιμών.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...