Bitcoin Power: Πάνω από 88.000 εκατομμυριούχοι χτίζουν τον πλούτο τους μέσω κρυπτονομισμάτων

ΑρχικήΝέαBitcoin Power: Πάνω από 88.000 εκατομμυριούχοι χτίζουν τον πλούτο τους μέσω κρυπτονομισμάτων

Μοιραστείτε το

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για τους 88.200 κρυπτοεκατομμυριούχους διασκορπισμένους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Crypto Wealth.

Αυτή η ανερχόμενη τάξη κατόχων πλούτου έχει δει τις περιουσίες τους να διογκώνονται χάρη στο διαρκώς διευρυνόμενο σύμπαν των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Παραδόξως, οι μισοί από αυτούς τους νεοσύστατους εκατομμυριούχους έχουν καρφώσει τα οικονομικά τους όνειρα στο Bitcoin (BTC), το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο.

Η έκθεση, η οποία εμβαθύνει στο τοπίο των κρυπτονομισμάτων, αποκάλυψε επίσης ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα ανώτερα κλιμάκια του πλούτου των κρυπτονομισμάτων. Μεταξύ των 182 ατόμων που διέθεταν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, οι 78 ήταν πιστοί Bitcoiners.

Υπογραμμίζοντας περαιτέρω την επιρροή του Bitcoin, η έκθεση αποκάλυψε ότι:

Οι έξι από τους 22 εμπόρους κρυπτονομισμάτων που είχαν συγκεντρώσει περιουσίες που ξεπερνούσαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια το είχαν κάνει κυρίως μέσω διαπραγμάτευσης του βασικού κρυπτονομίσματος, του Bitcoin.

Οι ειδικοί επαινούν την “Κρυπτοεπανάσταση”

Εξέχουσες προσωπικότητες στον κόσμο των οικονομικών έχουν δώσει έμφαση στο φαινόμενο των κρυπτονομισμάτων. Ο Jeff D. Opdyke, έμπειρος επενδυτικός εμπειρογνώμονας, τόνισε σε ένα δελτίο τύπου ότι «από τη στιγμή που γεννήθηκε το Bitcoin το 2009, τα κρυπτονομίσματα θα γίνονταν η νέα μορφή εμπορίου των τελευταίων 30 ετών».

Ο ισχυρισμός του Opdyke υποστηρίζεται από την εκπληκτική κεφαλαιοποίηση των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που έφτασε ο κλάδος το 2021, σηματοδοτώντας ένα ιστορικό ορόσημο στην εξέλιξη του.

Σύμφωνα με τον Δείκτη κρυπτονομισμάτων της Henley & Partners, η Σιγκαπούρη έχει αναδειχθεί ως ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Η κυβέρνηση της πόλης-κράτους έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην προώθηση της ανάπτυξης του τομέα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, διασφαλίζοντας παράλληλα φορολογικές πολιτικές που είναι επωφελείς τόσο για τους επενδυτές όσο και για τα άτομα.

Η Ελβετία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) ακολουθούν στενά στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, καθιστώντας τους αξιόλογους διεκδικητές στον παγκόσμιο αγώνα της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Παραδόξως, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται στην πέμπτη και έβδομη θέση, επιδεικνύοντας τη δυνατότητα για ρυθμιστικές βελτιώσεις σε αυτές τις μεγάλες αγορές.

Η παγκόσμια αποδοχή του Bitcoin επιταχύνεται

Αν και τα κρυπτονομίσματα μπορεί να μην βιώνουν πλέον την εκρηκτική ανάπτυξη που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της δημοτικότητας τους, συνεχίζουν όμως να μαγεύουν τόσο τους επενδυτές όσο και τα άτομα. Μια πρόσφατη έκθεση του Ινστιτούτου CFA και του Ιδρύματος Εκπαίδευσης Επενδυτών της Ρυθμιστικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας αποκάλυψε ότι πάνω από το ήμισυ της Gen Z, ηλικίας μεταξύ 18 και 25 ετών, έχουν τολμήσει στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Η τελευταία Έκθεση Crypto Wealth προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στον δυναμικό κόσμο των εκατομμυριούχων και στη διαρκή γοητεία του Bitcoin. Σαφώς, παραμένει μια εξέχουσα και δελεαστική επενδυτική λεωφόρος, που προσελκύει μια ποικιλία επενδυτών, από έμπειρους εμπόρους έως την επόμενη γενιά και λάτρεις των οικονομικών.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...