BlockFi: Σχεδιάζει να πουλήσει δάνεια που συνδέονται με αγορές μηχανημάτων εξόρυξης Bitcoin.

ΑρχικήΝέαBlockFi: Σχεδιάζει να πουλήσει δάνεια που συνδέονται με αγορές μηχανημάτων εξόρυξης Bitcoin.

Μοιραστείτε το

Η αντιμαχόμενη εταιρεία κρυπτογράφησης έχει περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια σε δάνεια που υποστηρίζονται από 68.000 πλατφόρμες εξόρυξης Bitcoin που πρέπει να πουλήσει.

Ο χρεοκοπημένος δανειστής εξόρυξης κρυπτονομισμάτων με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ, ξεκίνησε τη διαδικασία υποβολής προσφορών για τα δάνεια πέρυσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg στις 24 Ιανουαρίου. Πρόσθεσαν επίσης ότι, ορισμένα από αυτά τα δάνεια είναι ήδη προβληματικά λόγω της πτώσης των τιμών του υλικού εξόρυξης BTC.

Το BlockFi υπέβαλε αίτηση πτώχευσης για το κεφάλαιο 11 στα τέλη Νοεμβρίου μετά την κατάρρευση του FTX.

Πώληση περιουσιακών στοιχείων που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Άλλοι σημαντικοί δανειστές για εταιρείες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων είναι το New York Digital Investment Group (NYDIG), το Celsius Network, το Galaxy Digital και το Digital Currency Group (DCG) Foundry.

Ωστόσο, το 2022 ήταν μια τρομερή χρονιά για τον κλάδο της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Οι εξορύκτες BTC έχουν πληγεί από ένα τριπλό πλήγμα υψηλών ποσοστών κατακερματισμού και ανταγωνισμού, αύξησης των τιμών ενέργειας και πτώσης των τιμών του Bitcoin.

Ωστόσο υπάρχει τώρα μια αγορά για τέτοια περιουσιακά στοιχεία από χρεοκοπημένους δανειστές κρυπτογράφησης, και εταιρείες εξόρυξης. Ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων Crypto Grayscale δημιούργησε ένα ταμείο με το Foundry για να επενδύσει σε υλικό εξόρυξης BTC, για να κεφαλαιοποιήσει αυτήν την αγορά περιουσιακών στοιχείων.

Στις 23 Ιανουαρίου, το BlockFi προέτρεψε το δικαστήριο να εγκρίνει την πληρωμή των μπόνους, καθώς η εταιρεία αγωνίζεται να διατηρήσει το προσωπικό. Σύμφωνα με την κατάθεση, η Chief People Officer Megan Crowell είπε, «παρά την απίστευτα ταραγμένη περίοδο στη βιομηχανία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, οι ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες ακόμα υπάρχουν».

Πρόσθεσε επίσης ότι, ο «πόλεμος για τα ταλέντα παραμένει ενεργός», προτρέποντας για την έγκριση ενός προγράμματος διατήρησης για να αποτραπεί η «μη βιώσιμη» πίεση στην εταιρεία. Η πρόταση του Crowell θα προσφέρει μπόνους στο προσωπικό 20-50% των μισθών τους, εάν παρέμεναν στην εταιρεία από τις 31 Ιανουαρίου.

Crypto Market Outlook

Τα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού επιστρέφουν, κατά την πρωινή συνεδρίαση της Τρίτης στην Ασία. Η συνολική κεφαλαιοποίηση αυξήθηκε κατά 1,3% την ημέρα για να φτάσει τα 1,09 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Οι αγορές έχουν πλέον ανακάμψει 33% από το χαμηλό κύκλο τους, των 820 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα τέλη Νοεμβρίου.

Το Bitcoin είχε σημειώσει περαιτέρω 1,7% μεταβαίνοντας στα 23.139 δολάρια, ωστόσο, το Ethereum παρέμεινε σταθερό μέσα στην ημέρα, παραμένοντας στα 1.644 δολάρια. Τα Altcoins που είχαν καλή απόδοση τη στιγμή της συγγραφής περιλάμβαναν τα XRP, DOT, AVAX και LDO.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...