Crypto Bull Run: Mπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει, λέει ο CEO της One River

ΑρχικήΝέαCrypto Bull Run: Mπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει, λέει ο CEO της...

Μοιραστείτε το

Σύμφωνα με τον Eric Peters, Διευθύνοντα Σύμβουλο της One River Digital Asset Management, το επερχόμενο bull run των κρυπτονομισμάτων είναι πιθανό να είναι «πολύ ισχυρό» λόγω της αυξημένης θεσμικής υιοθέτησης.

Υποστήριξε ότι η αγορά μπορεί να έχει ήδη περάσει σε μια τέτοια φάση.

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση του στο podcast του Bankless, ο Peters είπε ότι το ”crypro winter” είναι ήδη στο παρελθόν, περιγράφοντας την περσινή παρακμή σαν αυτή της κατάρρευσης της Wall Street του 1929 (επίσης γνωστή ως το Great Crash):

«Είμαι ευγνώμων που τα καταφέραμε σε αυτό το bear market και ήταν πραγματικά ένα περιβάλλον κατάρρευσης της αγοράς σαν αυτό του 1929».

Eric Peters, Source: LinkedIn

O Peters εξέφρασε μια ιδιαίτερα θετική προοπτική για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων, δηλώνοντας ότι είναι «εξαιρετικά ανοδική η πορεία τους» μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα. O Peters πιστεύει ότι μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα συμμετάσχουν στον επόμενο κύκλο ανάπτυξης κρυπτονομισμάτων, υποδεικνύοντας ότι αναμένει αυξημένη θεσμική υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων.

«Πιστεύω ότι η επόμενη φάση θα είναι πολύ ισχυρή γιατί τελικά θα έχει πραγματική θεσμική υιοθέτηση».

Ο Peters πρότεινε ότι η ανοδική πορεία μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει, περιγράφοντας την άνοδο της αγοράς από την αρχή του έτους. Το Bitcoin έκλεισε το 2022 στις $16.500 περίπου, ενώ προς το παρόν διαπραγματεύεται περίπου στις $22.400 (αύξηση 35%). Έφτασε ακόμη και στις $25.000 τον Φεβρουάριο, μια αποτίμηση που καταγράφηκε τελευταία τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα με τον Peters, ένας παράγοντας που εμποδίζει επί του παρόντος τα ιδρύματα να μπουν στο οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων είναι η ρυθμιστική αβεβαιότητα. Μόλις η ΗΠΑ, η Ευρώπη ή ο Καναδάς επιβάλουν σωστούς κανόνες, το θεσμικό κεφάλαιο θα πρέπει να μπει προς τη βιομηχανία, ενώ οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες θα μπορούσαν να ενσωματώσουν την τεχνολογία blockchain στις δραστηριότητές τους, ισχυρίστηκε.

Ο Peters είδε κάποια οφέλη από την καταστροφική βουτιά της αγοράς κρυπτονομισμάτων το 2022, καθώς έδωσε στους ανθρώπους σημαντικά μαθήματα συναλλαγών. Συνέστησε στους μελλοντικούς επενδυτές να προχωρήσουν μόνο εάν είναι προετοιμασμένοι για την αστάθεια και τους διαφορετικούς κύκλους. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι αντέξουν τις αναταράξεις θα ωφεληθούν μακροπρόθεσμα και θα καταλάβουν πώς λειτουργεί γενικότερα η οικονομία.

Η συμφωνία με την Coinbase

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα τις ΗΠΑ – Coinbase – απέκτησε την One River Digital Asset Management πριν από λίγες ημέρες χωρίς να αποκαλύψει τους όρους και το ποσό της συμφωνίας. Ως αποτέλεσμα, η τελευταία θα μετονομαστεί σε Coinbase Asset Management, ενώ ο Eric Peters θα συνεχίσει να υπηρετεί ως CEO και CIO.

Ο Greg Tusar – επικεφαλής θεσμικών προϊόντων της Coinbase – είπε ότι η συμφωνία στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων θεσμικών κεφαλαίων στον κλάδο, καθώς η One River εστιάζει σε τέτοιους πελάτες.

Τον Φεβρουάριο, οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν μια συνεργασία για να ξεκινήσουν μια νέα προσφορά που ονομάζεται ONE Digital SMA. Ο στόχος αυτής της προσφοράς είναι να παρέχει σε εγγεγραμμένους επενδυτικούς συμβούλους και σε διάφορες πλατφόρμες βελτιωμένες ευκαιρίες για απόκτηση κρυπτονομισμάτων.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...