Διπλασιάζεται ο αριθμός των εκατομμυριούχων Bitcoin το 2023

ΑρχικήΝέαΔιπλασιάζεται ο αριθμός των εκατομμυριούχων Bitcoin το 2023

Μοιραστείτε το

Καθώς μπαίνουμε στο δεύτερο τρίμηνο του 2023, το Bitcoin (BTC) συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, κερδίζοντας πάνω από 80% από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

Αυτή η άνοδος έχει πυροδοτήσει μία ανανεωμένη αισιοδοξία γύρω από το κρυπτονόμισμα, και ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των εκατομμυριούχων Bitcoin έχει διπλασιαστεί. Μόλις στα μέσα Απριλίου, εμφανίστηκαν πάνω από 50.000 νέοι εκατομμυριούχοι Bitcoin.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Finbold, ο αριθμός των διευθύνσεων εκατομμυριούχων Bitcoin στις 14 Απριλίου ανήλθε σε 80.659, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 52.575, ή 187%, από τον αριθμό των 28.084 κατόχων BTC στις 5 Ιανουαρίου.

Bitcoin millionaires. Source: BitInfoCharts.com

Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχονται από το BitInfoCharts.com, 74.912 διαφορετικές διευθύνσεις έχουν υπόλοιπο Bitcoin αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου. Επιπλέον, 5.747 διευθύνσεις διαθέτουν BTC αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Χρησιμοποιώντας το Wayback Machine, στις 5 Ιανουαρίου 2023, περίπου 24.279 διευθύνσεις κατείχαν Bitcoin, που αντιστοιχεί σε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ 3.805 διευθύνσεις αντιστοιχούσαν σε BTC αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ράλι του Bitcoin οδηγεί σε νέους εκατομμυριούχους

Η πρόσφατη άνοδος της τιμής του Bitcoin και η εμφάνιση νέων εκατομμυριούχων, μπορεί να αποδοθεί στο ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων ξεπέρασε τις πτωτικές συνθήκες του 2022, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από υψηλό πληθωρισμό και περιστατικά όπως η κατάρρευση του FTX.

Παρά την τραπεζική κρίση που εκτυλίχθηκε τον Μάρτιο και την αβεβαιότητα γύρω από την Binance, το Bitcoin συνέχισε να ανεβαίνει, φτάνοντας πρόσφατα στο ανώτατο όριο των $31.000. Αυτή η σταθερή ανοδική τάση υποδηλώνει ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να κερδίζει δυναμική, παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Καθώς οι επενδυτές επιδιώκουν να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους και να κεφαλαιοποιήσουν τις δυνατότητες των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, το Bitcoin παραμένει κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν να ηγηθούν αυτής της συναρπαστικής και δυναμικής αγοράς.

Όπως έχουν τα πράγματα, το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 30.710 δολάρια και έχει κερδίσει 1,6% τις τελευταίες 24 ώρες και επιπλέον 10% την προηγούμενη εβδομάδα, με συνολική κεφαλαιοποίηση 594 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακτήθηκαν από τη Finbold στις 14 Απριλίου.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...