Είναι το Shiba Inu (SHIB) μια καλή αγορά για τον Ιούλιο;

ΑρχικήΝέαΕίναι το Shiba Inu (SHIB) μια καλή αγορά για τον Ιούλιο;

Μοιραστείτε το

Καθώς πλησιάζει το τελος του Ιουνίου, η τιμή του Shiba Inu (SHIB) κινείται με ελαφρώς ασταθή τρόπο και τώρα οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων προσπαθούν να κρίνουν εάν το meme θα είναι μια καλή αγορά για τον Ιούλιο.

Πράγματι, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους το Shiba Inu θα μπορούσε να είναι μια καλή αγορά για τον Ιούλιο, που κυμαίνονται από τη συνεχή ανάπτυξη του οικοσυστήματος του, πολλαπλές ενημερώσεις, το ρυθμό καύσης των SHIB και την αυξανόμενη κοινότητα που πιστεύει στο μακροπρόθεσμο δυναμικό τόσο του έργου όσο και του κρυπτονομίσματος του.

Good buy or goodbye?

Αρχικά το οικοσύστημα του αναπτύσσεται και εξελίσσεται σταθερά, όπως πιο πρόσφατα αποδείχθηκε με τον κύριο προγραμματιστή του Shytoshi Kusama να ανακοινώνει ότι «κάτι υπέροχο έρχεται» για τα Shiboshis, τα αποκλειστικά μη ανταλλάξιμα tokens (NFT) που δημιουργούνται από το SHIB.

Νωρίτερα, η Finbold είχε επίσης αναφέρει για την επιτυχή ολοκλήρωση 20 εκατομμυρίων συναλλαγών στο Puppynet, το δοκιμαστικό δίκτυο για τη λύση κλιμάκωσης Layer 2 του SHIB και την επακόλουθη αύξηση του ενδιαφέροντος στην κοινότητα του SHIB ως τον ισχυρότερο και πιο πιθανό παράγοντα που συνέβαλε στην προσωρινή ανάκαμψη της τιμής την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο κύριος προγραμματιστής του οικοσυστήματος Shiba Inu μίλησε με την κοινότητα SHIB στο Telegram, ενισχύοντας όχι μόνο τον αισιοδοξία αλλά και αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες που είχαν τα μέλη της κοινότητας, ισχυριζόμενος ότι επικράτησε “FUD”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το SHIB είναι ένα από τα 30 προβεβλημένα κρυπτονομίσματα, δίπλα στα XRP, Cardano (ADA), Stellar (XLM), Polygon (MATIC) και άλλα, που ανακοινώθηκαν από την Hong Kong Virtual Asset Consortium (HKVAC) ότι θα καταχωρηθούν στον πρόσφατα λανσαρισμένο, πολυαναμενόμενο δείκτη ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Επιπλέον, τα πρόσφατα δεδομένα του Shiba Inu έδειξαν μια τεράστια αύξηση στο ρυθμό καύσης SHIB, δείχνοντας αύξηση 1.620% σε σχέση με τους ιδιαίτερα χαμηλούς αριθμούς της προηγούμενης ημέρας.

Από την άλλη πλευρά, το νεοεισερχόμενο στην αγορά κρυπτονομισμάτων – το Pepe (PEPE), απειλεί την κυριαρχία του Shiba Inu, καθώς και αυτή του Dogecoin (DOGE), καθώς το Pepe ξεπέρασε πρόσφατα και τα δύο ως προς τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών του.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...