Είστε έτοιμοι για το VIP Conference του Bitcoin στο Μονακό;

ΑρχικήΝέαΕίστε έτοιμοι για το VIP Conference του Bitcoin στο Μονακό;

Μοιραστείτε το

Ενα VIP event αποκλειστικά για τα κρυπτονομίσματα και η προβολή του ντοκιμαντέρ για το Bitcoin που έχει ξεπεράσει τις 100.000 προβολές σε μόλις τρεις βδομάδες από την κυκλοφορία του. Ποιοι θα είναι εκεί;

Οι ειδικοί σε Blockchain και κρυπτονομίσματα Anna Tutova και Alexander Belov, συνιδρυτές του ομίλου Coinstelegram, και ο Sandro Trovato, συνιδρυτής της DataComm, επενδυτής κρυπτονομισμάτων και ακινήτων, διοργανώνουν μια αποκλειστική εκδήλωση στις 24 Μαΐου 2023 στο Μονακό με προβολή της τελευταίας τους ταινίας- ντοκιμαντέρ για το Bitcoin.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο One Monte-Carlo, το νέο συνεδριακό κέντρο ακριβώς δίπλα στο Hotel de Paris και το Καζίνο. Η εκδήλωση έχει οργανωθεί για περιορισμένο αριθμό VIP προσκεκλημένων, προσφέροντας την αποκλειστική ευκαιρία να μάθουν για την πορεία του Bitcoin από την έναρξη του μέχρι σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ περιέχει πολύτιμες πληροφορίες από μερικές από τις πιο αξιόλογες προσωπικότητες του κλάδου, όπως οι Changpeng Zhao CZ (συνιδρυτής Binance), H.E. Justin Sun (Tron DAO), Charles Hoskinson (Founder IOHK, Cardano), Sandeep Nailwal (Co-Founder Polygon), Sebastien Borget (co-Founder Sandbox), Sergej Kunz (συνιδρυτής 1inch).

Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει επιλεγεί για να συμπέσει με το Φεστιβάλ των Καννών στην Κυανή Ακτή, προσελκύοντας μεγάλα ονόματα από τον κινηματογραφικό κλάδο. Επιπλέον, πολλοί αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού και οι μεγαλύτεροι influencers στον κόσμο θα βρεθούν στο Μονακό κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών λόγω του Grand Prix της Formula 1 του Μονακό, μόλις μια μέρα μετά τη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ομιλία καλωσορίσματος από τους ομιλητές, την προβολή ταινιών, μπουφέ και μια ευκαιρία δικτύωσης με τους ηγέτες του κλάδου. Η συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση περιορίζεται σε 100 VIP καλεσμένους, καθιστώντας την αποκλειστική ευκαιρία να είστε από τους πρώτους που θα δείτε την εκπληκτική ιστορία του Bitcoin. Υπάρχουν ήδη πολλοί κορυφαίοι bloggers και καλλιτέχνες που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι παρών: Carl the Moon (2,1 εκατομμύρια+ ακόλουθοι), Evan Luthra (2,5 εκατομμύρια ακόλουθοι), Sacha Jafri (1,6 εκατομμύρια ακόλουθοι), Eunice D Wong (744.000 ακόλουθοι), Jessica Walker (100.000 ακόλουθοι) και Mykola Udianskyi .

Αυτό το ντοκιμαντέρ έχει ήδη ξεπεράσει τις 100.000 προβολές στο YouTube μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, κάτι που πρέπει να το δει όποιος ενδιαφέρεται για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Γυρισμένο από το 2021, το ντοκιμαντέρ παρέχει μοναδικές πληροφορίες για τον τομέα των κρυπτονομισμάτων, με συνεντεύξεις με μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων blogger Chris Mcrypto, Carl The Moon, ακόμη και του Προέδρου του Ελ Σαλβαδόρ.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...