Επαναφορά του λογότυπου του Twitter από τον Elon Musk

ΑρχικήΝέαΕπαναφορά του λογότυπου του Twitter από τον Elon Musk

Μοιραστείτε το

O Elon Musk αποφάσισε πριν λίγες μέρες να αλλάξει το λογότυπο του Twitter με ένα σκύλο ράτσας Shiba Inu, που συμβολίζει το κρυπτονόμισμα Dogecoin. Γιατί; Γιατί είναι ο Musk και έχει τη δύναμη να το κάνει.

Μετά από αυτό το γεγονός, το dogecoin έφτασε να κερδίζει πάνω από 30%. Παρόλα αυτά, η αλλαγή του λογοτύπου δεν κράτησε για πολύ καθώς πλέον απέκτησε ξανά το παλιό καλό λογότυπο του Twitter.

Γενικότερα ο Musk παίζει παιχνιδάκια με την αγορά και άλλωστε έχει τη δύναμη να το κάνει. Δεν είναι λίγες οι φορέ που με άνα απλό tweet εκτόξευσε την αγορά. He has the power, like it or not.

Η εκτόξευση της τιμής του Dogecoin


Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις ο Musk άλλαξε το λογότυπo, το Dogecoin έφτασε να κερδίζει πάνω από 30%, φτάνοντας τα 0,10 δολάρια, στο υψηλότερο επίπεδο που είχε να βρεθεί από τον Φεβρουάριο και ξεπερνώντας το όριο του 0,10 για πρώτη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Και η πλάκα ποια είναι.. ότι το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε σαν αστείο το 2013 και τώρα συγκαταλέγεται στην 8η θέση των κρυπτονομισμάτων. Η χρονική στιγμή της αλλαγής του λογότυπου έχει σημαντική σημασία, καθώς συνέβη λίγες ημέρες μετά από το αίτημα των νομικών συμβούλων του Elon Musk για απόρριψη μιας αγωγής ύψους 258 δισεκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του ιδρυτή της Tesla. Η αγωγή κατηγορεί τον Musk ότι λειτούργησε ένα σχήμα πυραμίδας για την προώθηση του κρυπτονομίσματος Dogecoin.

Στο παρελθόν ο Musk είχε δηλώσει με ένα tweet του ότι το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα πολύ υποσχόμενο και μπορεί να είναι το επόμενο νόμισμα του πλανήτη, ωστόσο ζήτησε από τον κόσμο να είναι προσεχτικός με τις επενδύσεις του. Δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του Dogecoin αλλά δεν ανάφερε ποτέ το ακριβές ποσό.

Ο Musk και η Tesla συνεχίζουν να επενδύουν σημαντικά ποσά σε κρυπτονομίσματα, και από τον Φεβρουάριο του 2021, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα είναι σύντομα σε θέση να δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα για τα αυτοκίνητα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...