Επιχορηγήσεις ύψους $4.3 εκ. για το Ethereum Foundation

ΑρχικήΝέαΕπιχορηγήσεις ύψους $4.3 εκ. για το Ethereum Foundation

Μοιραστείτε το

Το Ίδρυμα Ethereum κυκλοφόρησε μια λίστα με τους χορηγούς του τέταρτου τριμήνου που παρείχαν κεφάλαια για διάφορα σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του Web3 στην Ουρουγουάη, των κοινοτικών εκπαιδευτικών συνομιλιών, των εργαστηρίων και πολλά άλλα.

Οι επιχορηγήσεις ανήλθαν συνολικά στα 4.37 εκατομμύρια δολάρια

Οι επιχορηγήσεις είναι ένα είδος άμεσης χρηματοδότησης που χορηγούνται μετά από επίσημη αίτηση, αξιολόγηση και συμβουλές από τεχνικούς εμπειρογνώμονες. Αυτές οι επιχορηγήσεις δεν είναι δώρα ή επενδύσεις σε απόθεματα.

Οι συνολικές επιχορηγήσεις ανήλθαν περίπου στα 4.37 εκατομμυρία δολάρια και θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικά και εκπαιδευτικά προγράμματα σε διάφορες χώρες, όπως το Βιετνάμ, την Ιαπωνία, την Ουγγαρία, το Νεπάλ και άλλες χώρες. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν σε πολλά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με το επίπεδο συναίνεσης, την κρυπτογραφία και τις αξιόπιστες αποδείξεις.

Οι προσπάθειες του ESP επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στην ενεργοποίηση των προγραμματιστών και όχι των τελικών χρηστών. Οι επιχορηγήσεις δίνονται επίσης για γενική έρευνα, ηλεκτρονικά μαθήματα έξυπνων συμβάσεων και στην έρευνα για τις πρωτοποριακές επιθέσεις.

Τι είναι το ESP;

Το Ecosystem Support Program (ESP) είναι το τμήμα κοινοτικής κατανομής του Ιδρύματος Ethereum. Το ESP προσφέρει οικονομική βοήθεια σε εξειδικευμένα έργα και ακαδημαϊκές μελέτες για το Ethereum (ETH) που στοχεύουν στην προώθηση του δικτύου.

Το ESP επικεντρώνεται στην έρευνα που βελτιώνει τo δίκυο του Ethereum και ενδυναμώνει την μελλοντική ανάπτυξη όπως με δομικά στοιχεία, βιβλιοθήκες, έρευνα, συμμετοχή στα κοινά, εκπαιδευτικούς πόρους, ανοιχτά πρότυπα και τις αναβαθμίσεις υποδομής.

Eth DeFi TVL

Το πρώτο τρίμηνο του 2022, το DeFi TVL ήταν 89,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αντιπροσωπεύει μείωση όγκου κατά περίπου 42% από 154,2 δισεκατομμύρια δολάρια το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Η απότομη πτώση του TVL είναι ίσως μια αντίδραση σε ένα selloff που έχει επηρεάσει ολόκληρη την αγορά καθώς οι τιμές έχουν πέσει. Οι άνθρωποι συνήθως το κάνουν αυτό για να απελευθερώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, δίνοντάς τους μεγαλύτερη ευελιξία σε ασταθείς καταστάσεις της αγοράς.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...