Έρευνα: Οι χρήστες των τραπεζών μοιράζονται επενδυτικούς στόχους και φόβους για τα κρυπτονομίσματα

ΑρχικήΝέαΈρευνα: Οι χρήστες των τραπεζών μοιράζονται επενδυτικούς στόχους και φόβους για τα...

Μοιραστείτε το

Οι χρήστες του τραπεζικού συστήματος μοιράζονται την εμπειρία και τις προσδοκίες τους σχετικά με τις επενδύσεις κρυπτονομισμάτων σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Choise.com μεταξύ ενός εκατομμυρίου χρηστών.

Σύμφωνα με την έκθεση Hackernoon, περίπου το 26% των τραπεζικών χρηστών είναι έτοιμοι να επενδύσουν 100 $ το μήνα σε κρυπτονομίσματα. Μόνο το 14,6% δείχνει ενθουσιασμό για μηνιαία επένδυση άνω των 1.000 $ σε ψηφιακά στοιχεία.

Από την άλλη πλευρά, το 25% των χρηστών φοβάται να χάσει χρήματα απο επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, ενώ το 13% εξακολουθεί να μην «ξέρει τι νομίσματα να αγοράσει». Σύμφωνα με την έρευνα, το 33% δήλωσε ότι δεν έχει επιπλέον οικονομίες για να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα.

Επιπλέον, το 53,1% πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει παθητικό εισόδημα ποντάροντας τα κρυπτονομίσματα του, ενώ το 47% πιστεύει ότι το HODLing μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερη ιδέα. Από αυτόν τον απολογισμό, το 33% ψήφισε για δραστηριότητες που σχετίζονται με την εξόρυξη, ενώ το 25% θέλει να εισέλθει στις ημερήσιες συναλλαγές.

Η Iuliia Goncharova, υπεύθυνη προϊόντων ανάπτυξης στο Choise.com, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πολλοί από τους χρήστες είναι ενθουσιασμένοι που δημιουργούν μια νέα ροή εισοδήματος, παρόλο που η πλειοψηφία δεν είναι έτοιμη να επενδύσει περισσότερα από 100 $ σε εικονικά νομίσματα.

«Αυτοί οι χρήστες θέλουν να αποκτήσουν μια νέα πηγή εισοδήματος εδώ και τώρα, αλλά δεν μπορούν να επενδύσουν πολλά και συχνά δεν είναι έτοιμοι να βουτήξουν βαθιά σε χρηματοοικονομικά μέσα».Iuliia Goncharova, διευθύντρια προϊόντων ανάπτυξης στο Choise.com

Μια άλλη έρευνα τον Φεβρουάριο αποκάλυψε ότι το 80% των Αμερικανών πιστεύει ότι το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ εξακολουθούν να έχουν τα κρυπτονομίσματα τους , παρά τη bear market που διαρκεί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...