Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Web3 της Ευρώπης, στην Πορτογαλία

ΑρχικήΝέαΕτοιμαστείτε για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Web3 της Ευρώπης, στην Πορτογαλία

Μοιραστείτε το

Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία στο Yacht Party και Afterparty με τον DJ Ape, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες AI για να συνδυάσει τον εικονικό και φυσικό κόσμο σε ένα ζωντανό show. Αυτός ο DJ έχει ήδη παρουσιαστεί στο μεγαλύτερο φεστιβάλ Web3 της Ευρώπης και ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για όσους είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν.

Φεστιβάλ BlockDown: Η Πορτογαλία είναι ενθουσιασμένη για τα δύο αποκλειστικά Bored Ape πάρτι με τον DJ Ape και φίλους στο κορυφαίο ευρωπαϊκό φεστιβάλ Web3 του καλοκαιριού. Το opening Bored Ape Yacht Party της Ευρώπης θα λάβει χώρα στις 10 Ιουλίου, σε ένα πανέμορφο γιοτ που θα προσφέρει μια περιπέτεια στους παρευρισκόμενους. Το γιοτ θα παρουσιάζει την εκπληκτική ακτή του Αλγκάρβε και το εμβληματικό σπήλαιο Benagil, για μια αξέχαστη εμπειρία Bored Ape IRL.

Το Bored Ape Afterparty στις 12 Ιουλίου, ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες του BlockDown Festival, θα περιλαμβάνει μια ζωντανή εμφάνιση από τον DJ Ape, αποκλειστικά προϊόντα Bored Ape και ένα μοναδικό σόου Bored Ape που συνδυάζει φυσικά στοιχεία IRL με ψηφιακά εφέ. Αυτή η πρωτοποριακή εκδήλωση, που φιλοξενείται από τους κατόχους Bored Ape Yacht Club (BAYC) και Mutant Ape Yacht Club (MAYC), θα προσφέρει μια εξαιρετική συγχώνευση μουσικής, τέχνης, πολιτισμού και τεχνολογίας για τους λάτρεις του Web3 σε όλο τον κόσμο.

Ο DJ Ape μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: « Bored Ape στο BlockDown Festival: θα είναι μια γιορτή δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας.Το πάρτι θα είναι επικό. Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τη μουσική μου με αυτές τις απίστευτες κοινότητες».

Ο ιδρυτής του BlockDown Festival, Erhan Korhaliller, πρόσθεσε: «Το Bored Ape Yacht Club είχε τεράστιο αντίκτυπο στην κουλτούρα του Web3 και η συμμετοχή της κοινότητας Bored Ape είναι άλλο ένα κομμάτι του παζλ που κάνει το BlockDown Festival Portugal μια πραγματικά αξιοσημείωτη εμπειρία για τους επισκέπτες μας».

Στο Bored Ape Afterparty, οι παρευρισκόμενοι θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία με τον DJ Ape και την ευκαιρία να αποκτήσουν αποκλειστικά BAYC και MAYC. Με οικοδεσπότη το Web3 Creative Marketing and Communications Agency EAK Digital, το BlockDown Festival θα πραγματοποιηθεί στον χώρο Lick στη Vilamoura της Πορτογαλίας, από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου 2023.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...