Genesis: Καταθέτει αγωγή εναντίον υποστηρικτή του Bitcoin Cash Roger Ver για 20,8 εκατομμύρια δολάρια

ΑρχικήΝέαGenesis: Καταθέτει αγωγή εναντίον υποστηρικτή του Bitcoin Cash Roger Ver για 20,8...

Μοιραστείτε το

Ο Ver είχε προηγουμένως μηνυθεί από την CoinFLEX για αποτυχία να πληρώσει χρέος περιθωρίου αξίας 47 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν το Genesis, λένε ότι υπάρχει κάποια εμπιστοσύνη στην επίλυση των διαφορών των πιστωτών.

Η εταιρεία δανεισμού κρυπτονομισμάτων Genesis κατέθεσε αγωγή εναντίον του υποστηρικτή και δικηγόρου του Bitcoin Cash, Roger Ver για 20,8 εκατομμύρια δολάρια σε μη διευθετημένες επιλογές κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με δικαστική κατάθεση που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιανουαρίου. Ο Ver έχει 20 ημέρες για να απαντήσει στην κλήση.

Η εταιρεία κυνηγά τον Ver για «αδυναμία διακανονισμού συναλλαγών με επιλογές κρυπτονομισμάτων» που έληξαν στις 30 Δεκεμβρίου 2022. Το συνολικό ποσό είναι περίπου 20,8 εκατομμύρια δολάρια. Η αγωγή κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν. Ο Ver δεν φαίνεται να έχει απαντήσει ακόμη στην υπόθεση, και η Genesis δεν έχει προσφέρει καμία ενημέρωση για το θέμα. Tην κατάθεση υπέβαλε η θυγατρική της Genesis με έδρα τις British Virgin Islands .

Genesis Court Summons Against Roger Ver: New York Supreme Court

Ο Ver έχει 20 ημέρες για να απαντήσει στην κλήση. Εάν δεν το πράξει, θα πρέπει να πληρώσει εξ ορισμού το συνολικό κόστος των αποζημιώσεων.

Είναι μια μέτρια εξέλιξη στο έπος της Genesis, η οποία έχει ταράξει τη βιομηχανία και υποδηλώνει μεγαλύτερη αβεβαιότητα στην αγορά. Ο Ver, από την πλευρά του, έχει δει αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Εγκατέλειψε την υπηκοότητα των Ηνωμένων Πολιτειών για να γίνει πολίτης των Saints Kitts and Nevis το 2014.

Η CoinFlex μήνυσε επίσης τον Ver για αποτυχία να πληρώσει το χρέος του

Ο Roger Ver δεν κατάφερε να πληρώσει τα 47 εκατομμύρια δολάρια ως χρέος περιθωρίου στο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης CoinFlex. Το ανταλλακτήριο με έδρα τις Σεϋχέλλες δήλωσε ότι είχε κάνει συμφωνία διακανονισμού με τον Ver.

Η συμφωνία επέτρεψε στον Ver να χρησιμοποιήσει την «προσωπική του πιστοληπτική ικανότητα» για να αποτρέψει τη ρευστοποίηση του λογαριασμού του, αν και είχε πέσει κάτω από το επίπεδο συντήρησης. Η CoinFLEX ακολούθησε μια αγωγή που επικεντρώθηκε στην ανάκτηση ζημιών 84 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την εκκαθάριση.

Η CoinFLEX, όπως και άλλες εταιρείες κρυπτογράφησης, επλήγη επίσης από το Crypto Winter. Αυτή η δικαστική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος, με την απόφαση να λαμβάνει χώρα στο Χονγκ Κονγκ.

Η Genesis δείχνει να έχει υπό έλεγχο την χρεοκοπία

Όσο για τη Genesis, συνεχίζει να αγωνίζεται με τις διαδικασίες πτώχευσης. Τα τελευταία νέα είναι ότι υπάρχει κάποια εμπιστοσύνη ότι θα μπορούσε να επιλύσει τη διαφορά της με τους πιστωτές αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της εταιρείας. Δηλώνουν επίσης ότι μπορεί να βγει από τη διαδικασία του Κεφαλαίου 11 στα τέλη Μαΐου.

Ο δανειστής θα μπορούσε ενδεχομένως να μοιράσει 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια πελατών, τα οποία θα συνέβαλλαν σε κάποιο βαθμό προς την ελάφρυνση του αγώνα. Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Derar Islim δήλωσε νωρίτερα ότι η διαδικασία πτώχευσης θα ήταν γρήγορη και αποτελεσματική, κάτι που θα ηρεμούσε τους πιστωτές.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...