GoMining: Η νέα μέθοδος εξόρυξης Bitcoin

ΑρχικήΝέαGoMining: Η νέα μέθοδος εξόρυξης Bitcoin

Μοιραστείτε το

Mining, είναι η διαδικαδία για τη δημιουργία νέων νομισμάτων και την επαλήθευση νέων συναλλαγών. Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία επικύρωσης συναλλαγών που περιμένουν να προστεθούν στη βάση δεδομένων blockchain.

Επί του παρόντος, η εξόρυξη ενός μπλοκ στο δίκτυο Bitcoin κερδίζει ανταμοιβή 6,25 BTC (πάνω από 160.000 $). Ο χώρος εξόρυξης bitcoin έχει ένα υψηλό εμπόδιο εισόδου, που απαιτεί τόσο οικονομική όσο και τεχνική επένδυση για να ξεκινήσει κανείς. Εξαιτίας αυτού, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν.

Ωστόσο, όλα αυτά αλλάζουν χάρη στο GoMining, ένα καινοτόμο εγχείρημα εξόρυξης bitcoin, του οποίου η εστίαση είναι να βοηθήσει όλους να εξορύξουν Bitcoin με ελάχιστο κόστος και κινδύνους.

Όλα αυτά είναι εφικτά με μια καινοτόμο ιδέα της GoMining που αναπτύχθηκε με την ονομασία «Liquid Bitcoin Hashrate» (LBH), η οποία είναι η ικανότητα να ονομάζουμε την υπολογιστική ισχύ εξόρυξης bitcoin. Η GoMining παίρνει τα δικά της κέντρα δεδομένων εξόρυξης bitcoin και κλασματοποιεί τις συνολικές καθημερινές ανταμοιβές εξόρυξης σε NFT.

Η ιδέα τους έχει αποδειχθεί πολύτιμη για τους επενδυτές, καθώς πάνω από 2.000 BTC έχουν ήδη διανεμηθεί στους κατόχους NFT τα τελευταία 2 χρόνια.

Για να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά στο οικοσύστημα GoMining και ας μάθουμε για το NFT και το διακριτικό GOMINING.

Liquid Bitcoin Hashrate (LBH)

Το πιο θεμελιώδες μέρος της επένδυσης της GoMining ξεκινά με την προαναφερθείσα LBH, η οποία είναι ο τρόπος με τον οποίο η GoMining είναι σε θέση να δημιουργήσει τα NFT της.

Πρώτον, η GoMining έχει πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο που εξορύσσουν Bitcoin. Έχουν ξοδέψει χρόνια για να χτίσουν αυτές τις επιχειρήσεις και να τις αναπτύξουν γρήγορα τα τελευταία δύο χρόνια. Ως έχει, το GoMining έχει δύναμη κατακερματισμού πάνω από 2,5 εκατομμύρια terahashes. Μόλις πριν από λίγους μήνες ήταν κάτω από 2 εκατομμύρια.

Λόγω μιας τόσο μεγάλης ποσότητας ισχύος hashrate, η GoMining εξορύσσει με συνέπεια BTC, το οποίο στη συνέχεια διανέμει στους κατόχους NFT.

GoMining NFT

Τα GoMining NFT είναι η τελευταία και καλύτερη έκδοση του LBH. Κάθε NFT λαμβάνει ένα μερίδιο του BTC που κερδίζεται στο σύνολο του εξορυσσόμενου Bitcoin της GoMining. Η αναλογία εξαρτάται άμεσα από κάθε NFT. Όπως και οι αντίστοιχοι εξορύκτες Bitcoin, κάθε NFT έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν άμεσα το ποσό του Bitcoin που κερδίζεται: την ισχύ κατακερματισμού (TH/s) και την ενεργειακή απόδοση (W/TH).

Όταν το GoMining κερδίζει BTC και το διανέμει σε NFT, λαμβάνουν υπόψη πόση ισχύ κατακερματισμού έχουν συνολικά τα NFT σας και στη συνέχεια αφαιρούν τη χρήση ενέργειας που χρησιμοποίησε η ισχύς κατακερματισμού του NFT για να κερδίσει αυτό το BTC.

Ένα GoMining NFT με μεγάλη ισχύ κατακερματισμού (π.χ. 32 TH/s) θα κερδίσει περισσότερα BTC από ένα NFT με μικρή ισχύ κατακερματισμού (π.χ. 1 TH/s). Αντίθετα, ένα GoMining NFT με υψηλή ενεργειακή απόδοση (25 W/TH) θα δαπανήσει λιγότερα σε τέλη εξόρυξης όπως η ηλεκτρική ενέργεια από ένα NFT με χαμηλή ενεργειακή απόδοση (50 W/TH).

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου την ισορροπία μεταξύ των δύο χαρακτηριστικών. Ένας υπολογιστής που έχει μεγάλη ισχύ κατακερματισμού μπορεί επίσης να είναι πολύ δαπανηρός εάν η ενεργειακή απόδοση είναι χαμηλή. Ή το αντίθετο είναι επίσης δυνατό, όπου ένας χρήστης μπορεί να έχει πολύ ενεργειακά αποδοτικό NFT, αλλά η ισχύς κατακερματισμού δεν είναι αρκετά ισχυρή για να παρέχει σημαντικές αποδόσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που το GoMining δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα GoMining NFT τους, ειδικά για να αυξήσουν είτε την ισχύ είτε την ενεργειακή απόδοση όπως θέλουν.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...