Η αύξηση της τιμής του Shiba Inu και η αναμονή της κυκλοφορίας του Shibarium

ΑρχικήΝέαΗ αύξηση της τιμής του Shiba Inu και η αναμονή της κυκλοφορίας...

Μοιραστείτε το

Η τιμή του Shiba Inu αυξήθηκε κατά 16% τις τελευταίες 48 ώρες και ο βασικός λόγος είναι η κυκλοφορία του blockchain Shibarium καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει μυστήριο.


Το Σάββατο στις 4/2/2023, το Shiba Inu ξεπέρασε τους περιορισμούς της αγοράς. Το memecoin είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στον κλάδο. Το Shiba Inu παρουσίασε νέα κέρδη, φθάνοντας στο 16% τις τελευταίες 48 ώρες.

Οι μετρήσεις του Shiba Inu στα δεδομένα μας δείχνουν ότι έχει σημειώσει κέρδη που ξεπερνούν το 20% τις τελευταίες 7 ημέρες. Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο η τιμή του Shiba Inu βρίσκεται στα $0,0000142.

Ο David Gokhshtein, ένας αντίπαλος της κρυπτογράφησης, σημείωσε ότι το Shiba Inu βλέπει μια μετεωρική άνοδο της τιμής.

Το 2023 η απόδοση του Shiba Inu είναι αξιοσημείωτη .Βλέπουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2022 έκλεισε με τιμή $0,000008087. Από το 2023, τα κέρδη συνέχισαν να αυξάνονται και το meme coin είναι πλέον κοντά στο να ξεπεράσει το Polkadot (DOT). Με κεφαλαιοποίηση 7,83 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Shiba Inu θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Polkadot. Το Polkadot είναι αυτή τη στιγμή το 12ο πιο αξιόλογο κρυπτονόμισμα, με κεφαλαιοποίηση 8,03 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Με τον όγκο συναλλαγών του Shiba Inu να επισκιάζει το DOT, το Shib θα μπορούσε εύκολα να διεκδικήσει αυτή τη θέση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η κυκλοφορία του Shibaruim ενισχύει την τιμή του Shiba Inu

Ο βασικός παράγοντας πίσω από την άνοδο του Shiba Inu δεν είναι μυστικός. Γενικότερα η αγορά δεν σταματάει να μιλάει για την κυκλοφορία του Shibarium. Το Shibarium, το πρωτόκολλο Layer 2 που έχει γίνει το θέμα συζήτησης μεταξύ των υποστηρικτών του Shiba Inu, είναι μια σημαντική κινητήρια δύναμη στο ράλι τιμών.

Το ενδιαφέρον των φαλαινών για το Shiba Inu έχει αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Φαίνεται ότι οι κορυφαίοι κάτοχοι ETH εργάζονται σκληρά για να πάρουν ένα κομμάτι από την πίτα, πριν από την κυκλοφορία του Shibarium.

Το ενδιαφέρον για το memecoin μετά την κυκλοφορία του Shibarium θα μπορούσε να αυξηθεί. Επίσης, οι περισσότεροι επενδυτές ενδέχεται να εισέλθουν στην αγορά Shiba Inu και να στείλουν τις τιμές ακόμη πιο πάνω.

Ωστόσο, η αναβάθμιση του Shibarium ενδέχεται να καθυστερήσει και πάλι. Η αγορά ανέμενε ότι η κυκλοφορία θα ήταν στις 14 Φεβρουαρίου. Αυτό έγινε μετά από μια ανάρτηση από τον κύριο προγραμματιστή του έργου Shytoshi Kusama, ο οποίος ενημέρωσε το προφίλ του λέγοντας ότι «θα έβαζε το Shibarium σε ένα κουτί σε σχήμα καρδιάς με φιόγκο». Η ανάρτηση έκτοτε έχει σβήσει από το προφίλ του και οι θαυμαστές του Shib παραμένουν ανυπόμονοι για τις επόμενες εβδομάδες.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...