Η Amazon μπαίνει δυναμικά με NFTs

ΑρχικήΝέαΗ Amazon μπαίνει δυναμικά με NFTs

Μοιραστείτε το

Η Amazon, η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, σχεδιάζει να εμπλακεί στο έργο των NFTs. Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει διάφορες προσεγγίσεις σε ψηφιακές ανταλλαγές, προγραμματιστές που βασίζονται σε κρυπτογράφηση και σε layer-1 blockchains.

Σύμφωνα με την δημοσίευση του Blockworks, πηγές από την εταιρεία δήλωσαν ότι η Amazon σχεδιάζει να ενσωματώσει συστήματα που βασίζονται σε blockchain, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες της συμμετέχουν στα παιχνίδια NFT για να κερδίσουν ανταμοιβές. Παρόλο που υπάρχει το σχέδιο για μια επικείμενη έναρξη τον Απρίλιο, οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και τον κρίσιμο συνεργάτη στο έργο δεν έχουν διευκρινιστεί.

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου λέγεται ότι έχει διεξαγάγει αρκετές έρευνες με βάση τις εφαρμογές blockchain και τα παιχνίδια. Έχει συμμετάσχει σε νέες επιχειρήσεις παιχνιδιών NFT, blockchains επιπέδου 1, αποκεντρωμένα χρηματιστήρια και προγραμματιστές. Αυτή η προσέγγιση θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν ανταμοιβές καθώς συμμετέχουν σε κρυπτοπαιχνίδια.

Η πηγή ανέφερε τα πιο κάτω:

«Ξέραμε ότι ήταν δυνατό, αλλά τώρα φαίνεται ότι συμβαίνει. Αυτό θα επηρεάσει τους υπάρχοντες παίκτες στο χώρο – εάν το εκτελέσουν και το κάνουν σωστά και είναι έξυπνοι γι’ αυτό.”

Πηγές επίσης αποκάλυψαν ότι η Amazon θα προωθούσε τις δικές της υπηρεσίες που σχετίζονται με NFT και όχι τις υπηρεσίες φιλοξενίας cloud (AWS) ενώ θα προωθούσε το προϊόν της.

Μια άλλη πηγή πρότεινε ότι ο η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει εσωτερικές προσλήψεις προγραμματιστών που βασίζονται σε blockchain, για να εργαστεί στις λειτουργίες του σχεδίου που θα είναι επιτυχημένο στο άμεσο μέλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon προτείνει την είσοδο στην πληρωμή κρυπτογράφησης

Το νόμισμα της Amazon, ήταν η πιο πρόσφατη εφεύρεση που επέτρεψε στους συμμετέχοντες να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ιστοσελίδων (Amazon Appstore). Ανά τον ιστότοπο, υπάρχουν δύο τύποι νομισμάτων: διαφημιστικά και αγορασμένα, το καθένα συνδεδεμένο με $0,01.

Τον Απρίλιο, ο Andy Jesse, Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, πρότεινε ότι η εταιρεία δεν ήταν ανοιχτή σε πληρωμές με κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αρχίσει να πουλά NFT μια μέρα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...