Η Binance θα μετατρέψει $1 δισ. σε BTC, BNB, ETH. Η τιμή του Bitcoin εκτοξεύεται στις $22,6 χιλιάδες

ΑρχικήΝέαΗ Binance θα μετατρέψει $1 δισ. σε BTC, BNB, ETH. Η τιμή...

Μοιραστείτε το

O CZ είπε ότι η Binance θα μετατρέψει το υπόλοιπο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από την Industry Recovery Initiative σε BTC, BNB και ETH ως απάντηση στο συνεχιζόμενο φιάσκο με τις τράπεζες και τα stablecoins.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν κάπως δύσκολη ​​όχι μόνο στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Μια μεγάλη τράπεζα στις ΗΠΑ – η Silicon Valley Bank – αναγκάστηκε να κλείσει από τις Αρχές για να αποφευχθεί περαιτέρω πανικός.

Η κυβέρνηση, έναντι της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και η FDIC, έσπευσαν να καταλήξουν σε ένα σχέδιο διάσωσης, αλλά ταυτόχρονα έκλεισε και την Signature Bank – την τελευταία από τις τρεις κρυπτο – τράπεζες.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance – Changpeng Zhao, αποκάλυψε στο Twitter ότι σκοπεύουν να μετατρέψουν το υπόλοιπο των κεφαλαίων από το Industry Recovery Initiative 1 δισ. δολαρίων από BUSD σε κρυπτονομίσματα. Δεδομένων των αλλαγών στα σταθερά νομίσματα και τις τράπεζες, η Binance θα μετατρέψει τα υπόλοιπα κεφάλαια του Industry Recovery Initiative από BUSD σε κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των BTC, BNB και ETH.

Ίσως κάπως αναμενόμενο, η αγορά κρυπτονομισμάτων ανέβηκε, προσθέτοντας στα κέρδη που είχε ήδη σημειώσει ώρες πριν από την ανακοίνωση.

Η τιμή του Bitcoin έφτασε στο υψηλό εντός της ημέρας των $22.600 (Binance) και κατά την στιγμή της δημοσίευσης ήταν αυξημένη κατά 6%.

Το Ethereum σημειώνει άνοδο περίπου 8%, ενώ το BNB αυξήθηκε κατά περίπου 10%.

Το Industry Recovery Initiative ανακοινώθηκε από τον CZ τον Νοέμβριο του 2022. Για να μειώσει περαιτέρω τις διαδοχικές αρνητικές επιπτώσεις του FTX, η Binance δημιούργησε ένα ταμείο ανάκαμψης του κλάδου, για να βοηθήσει μεγάλα projects που βρίσκονταν κρίση ρευστότητας.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...