Η Circle αναφέρει μια αύξηση στην κυκλοφορία του stablecoin USDC

ΑρχικήΝέαΗ Circle αναφέρει μια αύξηση στην κυκλοφορία του stablecoin USDC

Μοιραστείτε το

Στις 23 Φεβρουαρίου, ως απάντηση στο περιστατικό με το BUSD stablecoin, η Circle ανέφερε σημαντική αύξηση στην κυκλοφορία του stablecoin USDC.

Έχει εκδώσει 2,1 δισεκατομμύρια και έχει εξαργυρώσει 1,5 δισεκατομμύρια νομίσματα, με αποτέλεσμα την καθαρή αύξηση της κυκλοφορίας κατά 600 εκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες επτά ημέρες.

Η Circle, μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, ανακοίνωσε άνοδο στην κυκλοφορία του σταθερού νομίσματος USDC. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι η ζήτηση για το USDC stablecoin έχει αυξηθεί σημαντικά, υποδηλώνοντας ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα ψηφιακά νομίσματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ποσό του USDC stablecoin σε κυκλοφορία έχει αυξηθεί στα 600 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική αύξηση στην υιοθέτηση αυτού του κρυπτονομίσματος, το οποίο έχει γίνει δημοφιλής επιλογή μεταξύ των επενδυτών που αναζητούν σταθερότητα στα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία.

Σύμφωνα με τη Circle, το USDC έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στην κυκλοφορία, φτάνοντας σε ένα νέο ορόσημο των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό υποδηλώνει αύξηση άνω του 700% μόνο το περασμένο έτος, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη υιοθέτηση και εμπιστοσύνη στο ψηφιακό νόμισμα.

Ωστόσο, η συνολική κυκλοφορία του USDC μειώθηκε κατά περίπου 1,5 δισεκατομμύριο τις τελευταίες 30 ημέρες και μειώθηκε κατά περίπου 10,7 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο χρόνο.

Ποιο είναι το μέλλον του USDC;

Το stablecoin USDC είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ, καθιστώντας το ένα αξιόπιστο και σταθερό ψηφιακό νόμισμα για τους χρήστες. H Circle σημείωσε ότι η αύξηση της ζήτησης για το σταθερό νόμισμα USDC οφείλεται σε λιανικούς και θεσμικούς επενδυτές που αναζητούν ένα ασφαλές μέσο αποθήκευσης.

Σύμφωνα με τη Circle, η αυξανόμενη δημοτικότητα του USDC stablecoin υποδηλώνει ότι ο κόσμος σταδιακά κινείται προς ένα ψηφιακό χρηματοοικονομικό οικοσύστημα όπου τα ψηφιακά νομίσματα αντικαθιστούν τα παραδοσιακά νομίσματα. Αυτή η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον, καθώς περισσότεροι άνθρωποι και οργανισμοί αποδέχονται τα ψηφιακά νομίσματα για τη διεξαγωγή οικονομικών συναλλαγών. Επιπλέον, η άνοδος στην κυκλοφορία του USDC stablecoin αντανακλά τον αυξανόμενο ενθουσιασμό για εφαρμογές αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...