Η εκδήλωση με τη μεγαλύτερη επιρροή Blockchain & Crypto της Ευρώπης επιστρέφει στη Βαρκελώνη

ΑρχικήΝέαΗ εκδήλωση με τη μεγαλύτερη επιρροή Blockchain & Crypto της Ευρώπης επιστρέφει...

Μοιραστείτε το

Μετά από επτά άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις, το European Blockchain Convention 2023 είναι έτοιμο να διεξαχθεί ξανά στις 15-17 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Hyatt Regency Barcelona.

Η εκδήλωση θα υποδεχθεί περισσότερους από 2.500 παρευρισκόμενους και θα είναι η μεγαλύτερη έκδοση από την έναρξη της εκδήλωσης το 2018. Συγκεντρώνοντας νεοφυείς επιχειρήσεις, επενδυτές, προγραμματιστές, ειδικούς του κλάδου και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, η εκδήλωση θα είναι και πάλι το ετήσιο σημείο συνάντησης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας.

Στην τριήμερη εκδήλωση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 200 εξαιρετικοί εμπειρογνώμονες του κλάδου σε διάφορα πάνελ, κεντρικές ομιλίες, εργαστήρια και συνομιλίες.

Η Victoria Gago, η ιδρύτρια του European Blockchain Convention, δήλωσε: «Μετά την πώληση εισιτηρίων και χορηγιών 2 εβδομάδες πριν από το EBC22, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε στην πόλη για μια ακόμη μεγαλύτερη και καλύτερη εκδήλωση».

«Το EBC23 θα διεξαχθεί σε 2 στάδια με περισσότερες από 100 συνεδρίες για θεσμική υιοθέτηση κρυπτογράφησης, επένδυση στην κρυπτογράφηση από θεσμικούς επενδυτές, DeFi, παράγωγα κρυπτονομισμάτων, σταθερά νομίσματα, tokenization, έκδοση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, κατασκευή web3, αποθήκευση και crypto wallets, metaverse και gaming, μεταξύ άλλων», συνέχισε η Βικτώρια.

«Το EBC23 θα έχει εκθεσιακό χώρο 2.000 τ.μ., όπου οι παρευρισκόμενοι θα δικτυωθούν με τους μεγαλύτερους παίκτες του χώρου. Μετά τη δύση του ηλίου, οι επισκέπτες θα συνεχίσουν διασκεδάζοντας συνοδευόμενοι από έναν DJ και μερικά ποτά», σημείωσε η Βικτόρια.

Σχετικά με το European Blockchain Convention

Γνωστό από πολλούς ως η πιο σημαντική εκδήλωση blockchain στην Ευρώπη, η European Blockchain Convention είναι το ετήσιο σημείο συνάντησης για επιχειρηματίες, επενδυτές, προγραμματιστές, εταιρείες και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη. Η EBC γεννήθηκε το 2018 στη Βαρκελώνη με αποστολή την ενημέρωση, την εκπαίδευση και τη σύνδεση της παγκόσμιας κοινότητας blockchain.

European Blockchain Convention 2023 · Barcelona 15-17 Feb | Official Trailer

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...