Η εταιρεία ReclaimYourCrypto κατάφερε να διασώσει χαμένα κεφάλαια από crypto wallet

ΑρχικήΝέαΗ εταιρεία ReclaimYourCrypto κατάφερε να διασώσει χαμένα κεφάλαια από crypto wallet

Μοιραστείτε το

Η ReclaimYourCrypto, μια κορυφαία υπηρεσία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της πρόσβασης σε ένα πορτοφόλι Blockchain.com, το οποίο κατείχε ένα «αρκετά σημαντικό ποσό».

Η διαδικασία διήρκεσε επτά ημέρες και ως αποτέλεσμα, ο πελάτης απέκτησε ξανά πρόσβαση στα κεφάλαια του, τα οποία ήταν απρόσιτα για έξι χρόνια.

«Συχνά λαμβάνουμε ερωτήματα από άτομα που έχουν χάσει την πρόσβαση στα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων τους για διάφορους λόγους», δήλωσε ο Mark Romanov, Διευθύνων Σύμβουλος της ReclaimYourCrypto. «Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ιδιαίτερη, επειδή διακυβευόταν ένα σημαντικό ποσό και ο πελάτης ήταν ήδη αποθαρρυμένος σχετικά με τις προοπτικές ανάκτησης της πρόσβασης».

Το ReclaimYourCrypto δίνει υψηλή προτεραιότητα στην εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων και ως εκ τούτου δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τον πελάτη ή το σχετικό ποσό. Αυτό είναι κατανοητό, δεδομένου ότι σε πολλές περιπτώσεις, τα ποσά μπορεί να είναι σημαντικά, μερικές φορές σε δεκάδες, εκατοντάδες ή χιλιάδες bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Στο παρελθόν, μπορεί να άξιζαν ελάχιστα, αλλά τώρα έχουν εξελιχθεί σε σημαντικά ποσά.

Όπως λέει ο Romanov, οι πελάτες συχνά έρχονται στο ReclaimYourCrypto επειδή δεν λαμβάνουν σοβαρά τα μέτρα ασφαλείας. Μπορεί να ξεχάσουν τη διεύθυνση email τους, να χάσουν την πρόσβαση στο email τους ή την κάρτα SIM. Κάθε πελάτης μπορεί να έχει διαφορετικό πρόβλημα, αλλά όλοι μοιράζονται τον ίδιο τελικό στόχο – να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση στα κεφάλαια τους.

Το ReclaimYourCrypto παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης κωδικού πρόσβασης για διάφορα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πορτοφολιών MultiBit, Electrum, Bitcoin Core (αρχείο wallet.dat), αρχείου JSON (πορτοφόλι Ethereum), Metamask, MyEtherWallet και άλλων πορτοφολιών κινητών και υπολογιστών. Η εταιρεία χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών λύσεων, για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης.

Διαθέτει έναν ισχυρό αλγόριθμο για ιδιωτικά κλειδιά που έχει αρκετή ισχύ για να ανακτήσει λέξεις, φράσεις και χαρακτήρες κωδικού πρόσβασης που λείπουν. Το ReclaimYourCrypto δεν μπορεί να σας βοηθήσει εάν έχετε μόνο μια δημόσια διεύθυνση.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...