Η καλλιτέχνης AI Claire Silver θα παρουσιάσει την NFT συλλογή της στο Λούβρο

ΑρχικήΝέαΗ καλλιτέχνης AI Claire Silver θα παρουσιάσει την NFT συλλογή της στο...

Μοιραστείτε το


Η Silver έχει επίσης αρχίσει συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία ταλέντων William Morris Endeavor (WME) ως η πρώτη καλλιτέχνης AI.


Η Claire Silver είναι μια καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) στα NFT έργα της και η νέα της συλλογή θα παρουσιαστεί αυτό το μήνα στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
Η νέα της συλλογή, με τίτλο ”can i tell you a secret”, είναι μια «αυτοβιογραφική σειρά 100 κομματιών που δημιουργήθηκαν με AI», βάση δημοσιεύματος του Variety. Η έκθεση του Λούβρου ξεκινά στις 21 Μαρτίου και θα γίνει με συνεργασία από τη Superchief Gallery, η οποία είναι μια γκαλερί στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες που εκθέτει NFT.

Εκτός από αυτή την παρουσίαση θα εκτεθεί και το μοναδικό έργο τέχνης NFT με τίτλο «Love in the 4th Turning». Σύμφωνα με την περιγραφή του κομματιού, η ιδέα βασίστηκε στη γενεακή θεωρία των Strauss-Howe, η οποία υποστηρίζει ότι «υπάρχει ένας επαναλαμβανόμενος γενεαλογικός κύκλος αρχετύπων σε όλη την ιστορία». Το κομμάτι είναι διαθέσιμο στο OpenSea και η τιμή του μέχρι στιγμής έφτασε στις $68.677.

Η Silver, εκτός από την έκθεση στο Λούβρο, έχει αρχίσει συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία ταλέντων William Morris Endeavor (WME) ώς η πρώτη καλλιτέχνης AI. «Θα φέρουμε μαζί την τέχνη της τεχνητής νοημοσύνης στην επικρατούσα κουλτούρα», έγραψε στο Twitter σχετικά για τη συνεργασία.

Το WME επεκτείνει τον κατάλογο καλλιτεχνών και προγραμματιστών NFT. Ο συνιδρυτής των Dapper Labs και CryptoKitties, Mack Flavelle, η γκαλερί NFT Bright Moments, το έργο NFT Non-Fungible Heroes, η startup NFT Boss Beauties και ο καλλιτέχνης NFT Valfré είναι μερικοί από αυτούς που είναι στη λίστα με τα ταλέντα του Web3.
Επίσης τον περασμένο μήνα, ο Cozomo de’ Medici δώρισε αρκετά από τα ψηφιακά του έργα τέχνης στο Μουσείο Τέχνης της Κομητείας του Λος Άντζελες (LACMA), ενώ η Yuga Labs δώρισε ένα CryptoPunk στο Κέντρο Pompidou του Παρισιού.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...