Η Lego συνεργάζεται με τον δημιουργό του Fortnite για να εισέλθει στην αγορά του metaverse

ΑρχικήΝέαΗ Lego συνεργάζεται με τον δημιουργό του Fortnite για να εισέλθει στην...

Μοιραστείτε το

Η εταιρεία Lego, ο Δανός γίγαντας παιχνιδιών που φημίζεται για τα πολύχρωμα πλαστικά τουβλάκια, ετοιμάζεται να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της στοχεύοντας στο metaverse.

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Epic Games, την εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και τους δημιουργούς του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Fortnite, για να αναπτύξει έναν εικονικό κόσμο που θα τη βοηθήσει να συνεχίσει να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς και το σερί ανάπτυξης της, εισερχόμενη σε νέες ψηφιακές αγορές, όπως αναφέρουν οι Financial Times.

Η στρατηγική της Lego είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται, προσφέροντας τα προϊόντα της σε ψηφιακές αγορές, επιτρέποντας στους χρήστες να αναγνωρίζουν το brand ακόμη και στο διαδίκτυο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lego, Niels Christiansen, δήλωσε:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να οδηγήσουμε τους καταναλωτές στο σύμπαν των Lego στα καταστήματα. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε αυτή την αίσθηση ότι μπαίνουμε στο σύμπαν της Lego και ψηφιακά».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη πέρυσι, με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 17%, εν μέρει λόγω των ισχυρών πωλήσεων στη Δυτική Ευρώπη και την Αμερική. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν επίσης κατά 12% το 2022.

https://www.forbes.com/

Metaverse: Ένα τολμηρό στοίχημα για το μέλλον

Ενώ άλλες εταιρείες έχουν απομακρυνθεί από το metaverse, η Lego εστιάζει στην κατασκευή ψηφιακών χώρων για παιδιά. Η εταιρεία επένδυσε 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην Epic Games σε συνεργασία με τη Sony τον Απρίλιο του 2021, με στόχο τη δημιουργία της δικής της πλατφόρμας metaverse για να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στο brand σε ασφαλείς εικονικούς χώρους.

Από τον Μάιο, η Lego έχει αυξήσει τις προσλήψεις της για να αναπτύξει εσωτερικές ψηφιακές εμπειρίες και σχεδιάζει να τριπλασιάσει τον αριθμό των μηχανικών λογισμικού προκειμένου να ακολουθήσει μια ψηφιακή προσέγγιση. Ωστόσο, η Lego είναι επίσης αισιόδοξη για το μέλλον του λιανικού εμπορίου και έχει αυξήσει τον αριθμό των φυσικών καταστημάτων, με 155 νέα καταστήματα να ανοίγουν το 2022.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...