Η Louis Vuitton θα πουλήσει NFT αξίας 41.000 $ σε κορυφαίους πελάτες

ΑρχικήΝέαΗ Louis Vuitton θα πουλήσει NFT αξίας 41.000 $ σε κορυφαίους πελάτες

Μοιραστείτε το

Ο κορυφαίος οίκος μόδας παρουσιάζει τη σειρά NFT “Treasure Trunks” τα οποία προορίζονται μόνο για εκλεκτούς πελάτες. Είσαι ένας από αυτούς;

Ο γαλλικός οίκος μόδας πολυτελείας Louis Vuitton ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο του σε μια περιορισμένης σειράς NFT, όπου το κάθε NFT θα κοστίζει περίπου 41.712 $ (39.000 €), και θα ξεκλειδώσει αποκλειστικά προϊόντα και εμπειρίες για πελάτες υψηλού επιπέδου.

Η σειρά, «Treasure Trunks», θα απεικονίζει την εμβληματική αποσκευή Louis Vuitton και θα αποτελείται μόνο από μερικές εκατοντάδες NFT, σύμφωνα με μια αναφορά στο Vogue Business. Κάθε “Treasure Trunk” NFT θα συνοδεύεται από μια ασορτί, κατασκευασμένη κατά παραγγελία φυσική αποσκευή Louis Vuitton, η οποία πωλείται συνήθως για δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Τα NFT θα είναι “δεσμευμένα”, που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να διαπραγματεύονται ή να μεταβιβάζονται. Μόνο ο αρχικός κάτοχος ενός Louis Vuitton Treasure Trunk θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για πρόσβαση σε αποκλειστικά προϊόντα, πρώιμες κυκλοφορίες νέων προϊόντων και εξατομικευμένες εμπειρίες.

Από τις 8 Ιουνίου, οι πιθανοί κάτοχοι —μόνο κάτοικοι των Η.Π.Α., του Καναδά, του Η.Β., της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας είναι επιλέξιμοι και θα μπορούν να εγγραφούν σε λίστα αναμονής. Μόνο επιλεγμένοι εγγεγραμμένοι θα προσκληθούν στη συνέχεια από τη Louis Vuitton την επόμενη εβδομάδα να αγοράσουν ένα Treasure Trunk με κρυπτονομίσματα ή fiat σε έναν αποκλειστικό ιστότοπο.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...