Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας λανσάρει το DeFi στο Ethereum – Μπορεί να οδηγήσει την τιμή του ETH στα $2.000 ;

ΑρχικήΝέαΗ μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας λανσάρει το DeFi στο Ethereum – Μπορεί...

Μοιραστείτε το

Η Sberbank τον Μάιο θα κυκλοφορήσει την πλατφόρμα DeFi που βασίζεται στο Ethereum.Τι επιφυλάσσει η τιμή του Ethereum μετά την κυκλοφορία του;

Η Sberbank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, είναι στην επικαιρότητα για την απόφαση της για κυκλοφορία της πλατφόρμας αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) στο Ethereum. Η πλατφόρμα DeFi βρίσκεται ήδη σε δοκιμή σε ιδιωτική beta. Προς τα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου, οι πελάτες θα μπορούν να πραγματοποιούν εμπορικές συναλλαγές. Το Ethereum είναι ένα κατάλληλο Blockchain για την πλατφόρμα, δεδομένου ότι θα μπορεί να συνδυάζεται με πορτοφόλια όπως το MetaMask.

Η Sberbank έχει επανειλημμένα εκφράσει την θέση της για τη συγχώνευση του blockchain της χώρας της με το αποκεντρωμένο οικονομικό οικοσύστημα του Ethereum. Οι αντιδράσεις από τις Κεντρικές Τράπεζες της Ρωσίας δεν έχουν κάνει πολλά για να αντικρούσουν τις απόψεις υπέρ του DeFi από ανθρώπους όπως τον Konstantin Klimenko.

Ο διευθυντής προϊόντων του εργαστηρίου blockchain της Sberbank, Konstantin Klimenko, ξεκαθαρίζει τις πεποιθήσεις του στο DeFi. Δήλωσε ότι η τεχνολογία DeFi θα πάρει τη θέση των παραδοσιακών τραπεζών.

Έχουμε θέσει έναν μεγάλο στόχο – να κάνουμε το ρωσικό οικοσύστημα DeFi το νούμερο ένα (αποκεντρωμένο σύστημα χρηματοδότησης – IF). Το δίκτυο μας λειτουργεί πλέον με τη μορφή κλειστών δοκιμών beta. (…) Από την 1η Μαρτίου θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν θα είναι πλέον δοκιμές beta, αλλά ανοιχτές δοκιμές και στα τέλη Απριλίου, η πλατφόρμα θα είναι πλήρως ανοιχτή και στη συνέχεια θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση ορισμένων εμπορικών λειτουργιών σε αυτήν.

Το Ethereum βρίσκεται καθ’ οδόν προς μία άνευ προηγουμένου τιμής

Η υιοθέτηση του Ethereum σε οποιαδήποτε περιοχή είναι βέβαιο ότι θα ευνοήσει το δίκτυο. Όσον αφορά την απόδοση τιμής, υπάρχουν πολλές πιθανότητες το διακριτικό ETH του Ethereum να ανταμειφθεί λόγω υιοθέτησης.

Επί του παρόντος, η τιμή του Ethereum εξακολουθεί να φαίνεται ελκυστική. Τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου, το Ethereum είναι ένα από τα λίγα εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία που αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα. Η απόδοση 7 ημερών είναι θετική και το κέρδος του ETH μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι πάνω από 6%.

Η τιμή του Ethereum δεν έχει φτάσει ακόμη τα 2.000 δολάρια. Ωστόσο, μια επερχόμενη αναβάθμιση στη Σαγκάη που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο θα μπορούσε να κάνει θαύματα για την τιμή. Το ETH θα μπορούσε να πάει από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών των $1.677 σε $2.000 και άνω.

Οι τεχνικοί αναλυτές δίνουν προσοχή στο ETH. Ένας από τους εν λόγω αναλυτές που ακούει στο όνομα RookieXBT πιστεύει ότι αυτή η εβδομάδα έχει πολλές πιθανότητες για την τιμή του Ethereum.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...