Η μετάβαση του Helium Network στο Solana Blockchain

ΑρχικήΝέαAltcoinsΗ μετάβαση του Helium Network στο Solana Blockchain

Μοιραστείτε το

Μια 24ωρη μετάβαση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, όταν θα σταματήσει το blockchain του Helium. Οι δραστηριότητες PoC και μεταφοράς δεδομένων θα παραμείνουν ανεπηρέαστες.

Το Helium Network έχει ορίσει την 27η Μαρτίου ως ημερομηνία για τη μετεγκατάσταση του στο blockchain Solana καθώς επιδιώκει να βελτιώσει την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία.

Σύμφωνα με post της 17ης Φεβρουαρίου, η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί σε 24 ώρες στις 27 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα σταματήσει η τρέχουσα αλυσίδα αποκλεισμού Helium. Οι δραστηριότητες PoC και μεταφοράς δεδομένων θα παραμείνουν ανεπηρέαστες. Ομάδα εθελοντών της κοινότητας θα οργανωθεί για την επίβλεψη της όλης διαδικασίας.

Η ομάδα του Helium δήλωσε:

“Αυτή η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει όλα τα πορτοφόλια, τα Hotspots και το Helium Network και θα πραγματοποιηθεί σε μια μεταβατική περίοδο 24 ωρών που ξεκινά περίπου στις 15:00 UTC / 10:00 π.μ. ET.”

Μετά τη διακοπή της αλυσίδας, οι επικυρωτές θα σταματήσουν να παράγουν μπλοκ και οι συναλλαγές δεν θα συγχρονίζονται. Ένα τελικό στιγμιότυπο του blockchain θα ληφθεί μετά τη μετεγκατάσταση όλων των λογαριασμών και των διακριτικών στο blockchain Solana και τα hotspots θα κοπούν ως μη ανταλλάξιμες μάρκες (NFTs), δήλωσε η ομάδα.

“Λάβετε υπόψη ότι τυχόν ανταμοιβές που δημιουργήθηκαν από τη δραστηριότητα PoC τις προηγούμενες 24 ώρες θα είναι διαθέσιμες για διεκδίκηση στο Πορτοφόλι Helium μετά τη μεταβατική περίοδο. “

Οι κάτοχοι διακριτικών HNT και MOBILE δεν θα χρειαστεί να προβούν σε καμία ενέργεια για να συμμετάσχουν στην αναβάθμιση. Το ίδιο ισχύει για την πλειονότητα των κατόχων hotspot, αν και οι μεγάλοι ιδιοκτήτες fleet ενδέχεται να μπορούν να δοκιμάσουν συγκεκριμένες λειτουργίες ή να αναπτύξουν προσαρμοσμένες λύσεις πορτοφολιού.

Η μετακίνηση στο Solana έγινε δυνατή από την κοινότητα που πέρασε το HIP-70 στις 22 Σεπτεμβρίου, με πάνω από το 80% να ψήφισε υπέρ. Εκείνη την εποχή, οι προγραμματιστές τόνισαν ότι τα οφέλη της μετεγκατάστασης θα περιλάμβαναν: περισσότερα από τα εγγενή διακριτικά του διαθέσιμα σε ομάδες επιβράβευσης subDAO, βελτιωμένη εξόρυξη, καθώς και πιο αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και υποστήριξη οικοσυστήματος.

Επίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο δημιουργός του Helium, Nova Labs ανακοίνωσε μια συμφωνία με τον αμερικανικό πάροχο τηλεπικοινωνιών T-Mobile για την έναρξη μιας υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας με κρυπτογράφηση που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να κερδίζουν ανταμοιβές κρυπτογράφησης για την κοινή χρήση δεδομένων σχετικά με την ποιότητα κάλυψης και βοηθώντας στον εντοπισμό τοποθεσιών νεκρών σημείων Helium σε εθνικό επίπεδο.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...