Η Microsoft στο CES 2023, δηλώνει ότι το metaverse είναι ”must have”

ΑρχικήΝέαΗ Microsoft στο CES 2023, δηλώνει ότι το metaverse είναι ''must have''

Μοιραστείτε το

Η Microsoft στηρίζει το μέλλον της στο metaverse, επιδιώκει να αλλάξει την εμπειρία του πελάτη και πιστεύει ότι το μέλλον θα στηρίζεται σε ένα υβριδικό μοντέλο.

LAS VEGAS, NV – Η τεχνολογική εταιρεία Microsoft (MSFT) στηρίζει το μέλλον της στο metaverse.
Συμμετέχοντας στο «All About Bitcoin» του CoinDesk TV ζωντανά από την CES 2023, ο Διευθυντής της Microsoft, Henry Bzeih, δήλωσε ότι καθώς ο κόσμος κινείται προς ένα πιο ψηφιακό τοπίο, είναι πλέον πιθανό το μέλλον των σχέσεων με τους καταναλωτές και τις εταιρείες να στηρίζονται σε ένα υβριδικό μοντέλο.

Ο Bzeih, ο οποίος έχει 28 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της τεχνολογίας δήλωσε ότι «Όταν μιλάμε για ολόκληρη την εμπειρία του πελάτη, πρέπει να λάβετε υπόψη το metaverse-μετασύμπαν».
Το CES, που θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά τεχνολογικά γεγονότα της χρονιάς, είναι ευρέως γνωστό για την παρουσίαση μερικών από τις μεγαλύτερες επερχόμενες καινοτομίες.

Αυτό στο οποίο εστιάζει τώρα η Microsoft , είπε ο Bzeih, είναι να εστιάσει στις εσωτερικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των εταιρειών, ώστε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να κάνουν τις αγορές τους.

Χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αγοράζουν αυτοκίνητα σήμερα. Ανέφερε ότι, αντί να πηγαίνουν σε μια τοπική αντιπροσωπεία, ο Bzeih είπε ότι οι καταναλωτές – μέσω του metaverse – θα μπορούν να διαμορφώσουν ένα αυτοκίνητο όπως το επιθυμούν .Να διαμορφώσουν τα χρώματα, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες ενός αυτοκινήτου. Χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το Fiat 500e, το οποίο η Microsoft παρουσιάζει στην εικονική έκθεση αυτοκινήτων της. Δήλωσε επίσης ότι η συνεργασία της Microsoft με την εταιρεία Metaverse Touchcast με σκοπό να ηγηθεί της ανάπτυξης δεδομένων αυτού του μοντέλου Fiat είναι μια «φυσική εξέλιξη».

«Σκοπός σε αυτό που κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε αυτό το πλεονέκτημα για τους τομείς προϊόντων και λύσεων cloud για τους πελάτες μας».

Ωστόσο, οι προκλήσεις όπως η μεταφορά του αυτοκινήτου που δημιουργήθηκε μέσω του metaverse στην αγορά των ΗΠΑ, είναι ακόμη κάτι που τους προβληματίζει. Η διαδικασία μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς απαιτεί την ανάγκη προσαρμογής στις ιδέες των ανεξάρτητων ιδιοκτητών franchise, οι οποίοι επίσης συχνά βρίσκουν το μετασύμπαν αινιγματικό, δήλωσε ο Bzeih.

Τέλος ανέφερε ότι η λύση, μπορεί να είναι ένα υβριδικό μοντέλο που παρέχει στις επιχειρήσεις τη διαβεβαίωση ότι τα εκατομμύρια δολάρια που έχουν επενδύσει σε φυσικές εγκαταστάσεις δεν εξαφανίζονται έτσι απλά. Γίνεται μια προσπάθεια τα δύο αυτά μοντέλα να συνυπάρξουν ώστε οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και δεύτερο να προσφέρουν στον καταναλωτή μια μοναδική εμπειρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...