Η παραβίαση λογαριασμού του KuCoin στο Twitter οδήγησε σε απώλειες σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των $22.000

ΑρχικήΝέαΗ παραβίαση λογαριασμού του KuCoin στο Twitter οδήγησε σε απώλειες σε...

Μοιραστείτε το

Το KuCoin δέχτηκε επίθεση στο Twitter, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 22.000 USDT για τους χρήστες του.

Ο λογαριασμός Twitter του KuCoin παραβιάστηκε για λίγο, με αποτέλεσμα οι χρήστες της πλατφόρμας να χάσουν πάνω από 22.000 USDT από τους χάκερ μέσω μίας ψεύτικης δραστηριότητας. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων μπόρεσε να ανακτήσει τον λογαριασμό του και υποσχέθηκε να αποζημιώσει τους χρήστες που επηρεάστηκαν.

Το KuCoin αποκάλυψε ότι χάκερ κατέλαβαν τον λογαριασμό του Twitter για 45 λεπτά για να προωθήσουν μια ψεύτικη δραστηριότητα τη Δευτέρα, 24 Απριλίου. Ενώ το περιστατικό κράτησε πολύ λίγο, η εταιρεία δήλωσε ότι εντόπισε 22 συναλλαγές σε σχέση με τη δόλια δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων των ETH και BTC, με την αξία των ζημιών να φτάνει τα 22.628 USDT.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων έχει από τότε ανακτήσει τον λογαριασμό του στο Twitter, αλλά τόνισε ότι ήταν το μόνο κανάλι που επηρεάστηκε, υπονοώντας ότι ο ιστότοπος και άλλοι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ασφαλείς. Μετά το περιστατικό, το KuCoin υποσχέθηκε να αποζημιώσει τους επηρεαζόμενους χρήστες ενώ διεξάγει έρευνες και μπλοκάρει ύποπτες διευθύνσεις. Η πλατφόρμα είπε επίσης ότι θα ενισχύσει την ασφάλεια, για να αποτρέψει ένα παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...