Η PayPal πέρυσι κατείχε 604 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομίσματα

ΑρχικήΝέαΗ PayPal πέρυσι κατείχε 604 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομίσματα

Μοιραστείτε το

Η υπηρεσία πορτοφολιών της PayPal κατείχε πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε Bitcoin και Ethereum για λογαριασμό των πελατών της το 2022.

Μέχρι το τέλος του 2022, η PayPal κατείχε πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε κρυπτογράφηση για λογαριασμό των χρηστών του. Αυτό περιλάμβανε 291 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin (BTC) και 250 εκατομμύρια δολάρια σε Ethereum(ETH).

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της PayPal προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το υπόλοιπο των 63 εκατομμυρίων δολαρίων σε κρυπτογράφηση κατανεμήθηκε μεταξύ του Bitcoin Cash (BCH) και του Litecoin (LTC). Συνολικά, η εταιρεία κατείχε 604 εκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Σε όρους δολαρίων, αυτό είναι λιγότερο από αυτό που κατείχε η εταιρεία το 3ο τρίμηνο – όταν η τιμή του Bitcoin ήταν περίπου $19.400. Η κατάρρευση της FTX ακολούθησε περίπου ένα μήνα αργότερα, μειώνοντας την αξία του ενεργητικού στα $16.600, έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Τα περιουσιακά στοιχεία ανήκαν σε πελάτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία πορτοφολιού της PayPal, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να πωλούν, να διατηρούν και να λαμβάνουν κρυπτονομίσματα. Τον Ιούνιο, η εταιρεία άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να αποσύρουν το Bitcoin και το Ethereum τους σε εξωτερικά πορτοφόλια.

Οι κορυφαίοι της PayPal, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου Dan Schulman και του συνιδρυτή Peter Thiel, είναι σε μεγάλο βαθμό αισιόδοξοι όσον αφορά τα ψηφιακά στοιχεία. Ο πρώτος πιστεύει ότι τα stablecoins, τα CBDC και τα ψηφιακά πορτοφόλια έχουν τη δύναμη να φέρουν επανάσταση στην οικονομία, ενώ ο δεύτερος υποστηρίζει το Bitcoin ως εναλλακτική λύση.

https://academy.moralis.io/

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...