Συνεργασιά Revolut με Koinly για φορολογικές αναφορές κρυπτονομισμάτων στις Αρχές

ΑρχικήΝέαΣυνεργασιά Revolut με Koinly για φορολογικές αναφορές κρυπτονομισμάτων στις Αρχές

Μοιραστείτε το

Η ενσωμάτωση της Koinly στην εφαρμογή της Revolut διευκολύνει τη διαδικασία υποβολής φορολογικών αναφορών για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.Πώς βοηθά τους χρήστες να υπολογίσουν κέρδη και ζημιές

Τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει αντικείμενο ενδιαφέροντος για τις παγκόσμιες φορολογικές αρχές, καθώς οι πολίτες πρέπει να δηλώνουν τις κέρδη και τις ζημιές τους από τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Η ενσωμάτωση μιας αυτοματοποιημένης υπηρεσίας υποβολής φορολογικών αναφορών από τη ψηφιακή τράπεζα Revolut σε συνεργασία με τη Koinly, έχει ως στόχο να διευκολύνει τους χρήστες της ώστε να δηλώνουν τα κέρδη και τις ζημιές τους από τις συναλλαγές τους σε κρυπτονομίσματα.

Η Revolut, μια ψηφιακή τράπεζα από τις πιο γνωστές, με περισσότερους από 18 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης κρυπτονομισμάτων από τον Δεκέμβριο του 2017 και έχει εξελιχθεί σε μια πλατφόρμα που προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες όπως τραπεζικοί λογαριασμοί, κάρτες πληρωμών, ανταλλαγή νομισμάτων και φύλαξη κρυπτονομισμάτων.

Η υπηρεσία φορολογίας κρυπτονομισμάτων της εταιρείας Koinly βοηθά τους χρήστες να υπολογίζουν τα κέρδη και τις ζημιές τους από τις συναλλαγές τους σε κρυπτονομίσματα και να δημιουργούν φορολογικές αναφορές για την υποβολή στις φορολογικές αρχές. Η συνεργασία της Koinly με τη Revolut επιτρέπει στους χρήστες της Revolut να συγχρονίζουν το ιστορικό συναλλαγών τους σε κρυπτονομίσματα και να επιταχύνουν τους φορολογικούς υπολογισμούς.

Επιπλέον, η εφαρμογή της Revolut προσφέρει για τους νέους πελάτες της Koinly μια έκπτωση. Οι φορολογούμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την ύφεση των αγορών κρυπτονομισμάτων για να μειώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...