Η Samsung χρησιμοποιεί το Blockchain Vechain, για την “Εφαρμογή Ευφυούς Ασφάλειας Δικτύου Πλοίων”

ΑρχικήΝέαΗ Samsung χρησιμοποιεί το Blockchain Vechain, για την "Εφαρμογή Ευφυούς Ασφάλειας Δικτύου...

Μοιραστείτε το

Το VeChain υποστηρίζεται από κορυφαίες οντότητες του κλάδου, καθώς η περίπτωση χρήσης του συνεχίζει να παρέχει ισχυρά οφέλη στις κορυφαίες εταιρείες.

Το VeChain, το δίκτυο Blockchain που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μέσω της βελτίωσης της παρακολούθησης προϊόντων, συνέχισε να ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Με την υποστήριξη της κορυφαίας παγκόσμιας αρχής πιστοποίησης DNV, η Samsung Heavy Industries, η πρώτη κορεατική ναυπηγική εταιρεία που έκανε αυτό το βήμα, ανέπτυξε με επιτυχία την «Ευφυή Εφαρμογή Ασφάλειας Δικτύου Πλοίων» στο δίκτυο Vechain.

Η κοινότητα VechainThor μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάπτυξη σε μια επίσημη ανάρτηση, εξηγώντας ότι το blockchain Vechain αξιοποιήθηκε από τη Samsung Heavy Industries για τον σκοπό της επαλήθευσης της μετάδοσης δεδομένων «για το αυτόνομο σύστημα ιστιοπλοΐας του πλοίου (SAS) και το ηλεκτρονικό ημερολόγιο (eLogBook )»

Η ανάπτυξη έρχεται λίγο αφότου η εφαρμογή Samsung Heavy Industries έλαβε πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Αποτελεσμάτων (SoF) από το DNV, επιτρέποντάς της έτσι να εκτελεί λειτουργίες χρησιμοποιώντας το blockchain.

Πρόσφατα, η ναυτιλιακή βιομηχανία έχει κλίνει προς την προώθηση της ασφάλειας του δικτύου της καθώς αξιοποιεί τις ψηφιακές τεχνολογίες για την πρόοδο των ναυτιλιακών εργασιών, καθώς η αυτόνομη ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται ευρέως διαδεδομένη.

Προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες αλλαγής πληροφοριών όταν μοιράζονται δεδομένα με πλοία και άλλα υπεράκτια εργαλεία στο άκρο ανάκτησης, το VeChain χρησιμεύει ως λύση ασφαλείας για ναυτιλιακές εταιρείες, ναυπηγεία και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο Δρ. Hyun Joe Kim, Αντιπρόεδρος του Samsung Heavy Industries Ship and Offshore Performance Research Center, εκφράζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Samsung Heavy Industries έγινε το πρώτο ναυπηγείο που έλαβε πιστοποίηση DNV για την εφαρμογή τεχνολογίας blockchain στο συνεχώς αναπτυσσόμενο σύστημα αυτόματης πλοήγησης SAS και το ψηφιακό σύστημα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων SVESSEL eLogbook. Εκτιμούμε πολύ τη σκληρή δουλειά της DNV σε αυτή την έρευνα.

Ο Vidar Dolonen, ο περιφερειακός διευθυντής της DNV Κορέας και Ιαπωνίας έκανε επίσης ένα αξιοσημείωτο σχόλιο, επιβεβαιώνοντας τη συνάφεια των Blockchains στον κλάδο των αποστολών. Αυτός εξήγησε:

Η τεχνολογία Blockchain είναι θεμελιώδης απαίτηση για το μέλλον των πλοίων και απαραίτητη προϋπόθεση για την ανταπόκριση στους επερχόμενους ναυτιλιακούς κανονισμούς. Η συνεργασία με ένα γνωστό ίδρυμα του κλάδου έχει γίνει ένα σημαντικό ορόσημο για ασφαλέστερα ψηφιακά συστήματα για πλοία.

Η υιοθέτηση του VeChain εκτινάσσεται στα ύψη, καθώς οι περιπτώσεις χρήσης εξυπηρετούν πολλές εταιρείες

Το blockchain VeChain μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά επιτεύγματα του, καθώς οι περιπτώσεις χρήσης του blockchain επεκτείνονται συνεχώς.

Η βάση πελατών της VeChain περιλαμβάνει δημοφιλείς μάρκες όπως BMW, MicroSoft, PwC, μεταξύ άλλων. Η Walmart είναι επίσης ένας από τους πελάτες της VeChain που έχουν καταγράψει τεράστια ανάπτυξη στην επεξεργασία συναλλαγών, μετά την υιοθέτηση του Blockchain για τη διαφάνεια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το VeChain έχει επίσης αναγνωριστεί από τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Pat Toomey, ο οποίος μίλησε για το blockchain με θετικό τρόπο, αναφέροντας το VeChain ως ένα σταθερό έργο.

Με παρόμοιο τρόπο, ο Michele M., επικεφαλής στην εφοδιαστική αλυσίδα της DNV επεσήμανε τα οφέλη που έχει φέρει το VeChain στην πελατειακή βάση της Walmart.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...