Η ταξιδιωτική εταιρεία Travala εγκαινιάζει “Affiliate Program” για πληρωμές με SHIB

ΑρχικήΝέαΗ ταξιδιωτική εταιρεία Travala εγκαινιάζει "Affiliate Program" για πληρωμές με SHIB

Μοιραστείτε το

Το Shiba Inu βλέπει αυξανόμενη υιοθέτηση στον χώρο του Web2 καθώς εταιρείες επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τους υποστηρικτές του. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Travala, μια ταξιδιωτική εταιρεία που άρχισε να δέχεται πληρωμές με SHIB από το 2021.

Για άλλη μια φορά η εταιρεία ταξιδιωτικών κρατήσεων Travala, μια από τις πιο Crypto-Friendly ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο, προχώρησε στη υποστήριξη της για το SHIB με την έναρξη ενός νέου προγράμματος που θα επιτρέπει στους κατόχους SHIB να κερδίζουν προμήθειες.

Travala

Την Τετάρτη, η εταιρεία Travala ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι κάτοχοι Shiba Inu μπορούν πλέον να κερδίζουν στην πλατφόρμα τους. Το νέο “referral program” θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίζουν έως και 5,55 προμήθεια όταν κάποιος χρησιμοποιεί το “affiliate link” τους. Σημειώνουμε ότι “referral program” είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα ή άλλες ανταμοιβές προσκαλώντας νέους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μιας εταιρείας μέσω ενός μοναδικού συνδέσμου που παρέχεται, το οποίο ονομάζεται “affiliate link”. Οι προμήθειες καταβάλλονται στον χρήστη όταν οι καλεσμένοι χρήστες αγοράζουν κάτι ή εκτελούν μια ενέργεια στην πλατφόρμα της εταιρείας.

Η ανακοίνωση αναφέρεται αποκλειστικά στους κατόχους SHIB ως επιλέξιμους για το πρόγραμμα αναφοράς. Το νέο πρόγραμμα φαίνεται να στοχεύει στην αύξηση της χρήσης του SHIB ως τρόπου πληρωμής στην πλατφόρμα και θα παρέχει μπόνους όταν κάποιος πληρώνει στη Travala χρησιμοποιώντας SHIB μέσω του “affiliate link” του συνεργάτη.

Δείτε το πιο κάτω το σχετικό tweet

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...