Η τεχνητή νοημοσύνη(AI) ορίζει την τιμή του Cardano για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΑρχικήΝέαΗ τεχνητή νοημοσύνη(AI) ορίζει την τιμή του Cardano για την Ημέρα του...

Μοιραστείτε το

Ένα “love story” για την ημέρα των ερωτευμένων!

Η τελευταία αναβάθμιση του δικτύου Cardano (ADA) πρόκειται να κυκλοφορήσει στο κεντρικό δίκτυο στις 14 Φεβρουαρίου, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η αναβάθμιση αποκαλείται Valentine, και στοχεύει στη διευκόλυνση της ασφαλούς ανάπτυξης dApp πολλαπλών αλυσίδων στην πλατφόρμα Plutus, προωθώντας παράλληλα τον στόχο του δικτύου για τη λειτουργικότητα του blockchain.

Το Valentine, γνωστό και ως αναβάθμιση SECP, σχεδιάζεται να είναι διαθέσιμο στις 11 Φεβρουαρίου. Λόγω των ειδήσεων για την τελευταία αναβάθμιση, ορισμένοι επενδυτές ελπίζουν ότι θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά την τιμή του Cardano.

H Finbold ανέλυσε τις μελλοντικές πιθανές επιδόσεις του ADA την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χρησιμοποιώντας το (AI), για να δει εάν ένα ράλι θα μπορούσε να είναι στο προσκήνιο τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, οι αλγόριθμοι στην πλατφόρμα παρακολούθησης κρυπτογράφησης PricePredictions, έχουν προβλέψει ότι η τιμή του Cardano θα διαπραγματευτεί στα $0,391 στις 14 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με τα δεδομένα στις 9 Φεβρουαρίου.

ADA 7-day forecast. Source: PricePredictions

Το AI συγκεντρώνει τους πιο πρόσφατους δείκτες τεχνικής ανάλυσης (TA), συμπεριλαμβανομένων των κινητών μέσων (MA), της απόκλισης σύγκλισης κινητού μέσου όρου (MACD), του δείκτη σχετικής ισχύος (RSI), των ζωνών Bollinger (BB) και άλλων, για να καταλήξει στην εκτίμηση της τιμής.

Τεχνική ανάλυση Cardano

Επί του παρόντος, το Cardano πραγματεύεται στα $0,388 , σημειώνοντας πτώση 2,35% τις τελευταίες 24 ώρες και 3,94% πτώση τις προηγούμενες επτά ημέρες.

ADA 7-day price chart. Source: Finbold

Συγκεκριμένα, το επίπεδο υποστήριξης βρίσκεται στα $0,36295, ενώ το επόμενο επίπεδο ισχυρής αντίστασης βρίσκεται στα $0,41523. Το Cardano τους προηγούμενους εννέα μήνες, κατέγραψε σημαντική κίνηση λόγω των δραστηριότητων από τις “φάλαινες” , γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της τιμής.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...