Η Bugatti και η Asprey αποκαλύπτουν το πιο ακριβό NFT που έχει εγγραφεί στο Bitcoin Blockchain

ΑρχικήΝέαΗ Bugatti και η Asprey αποκαλύπτουν το πιο ακριβό NFT που έχει...

Μοιραστείτε το

Η θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία Bugatti και η εταιρεία ειδών πολυτελείας Asprey, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια περιορισμένης έκδοσης “συλλογή αυγών” που θα εγγραφούν στο Bitcoin blockchain χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Ordinals.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bugatti, η Asprey Bugatti Egg Collection θα είναι «η πρώτη συλλογή από δύο πολυτελείς εταιρείες που χρησιμοποιούν μια τελευταίας τεχνολογίας τεχνική εγγραφής ψηφιακού περιεχομένου στο blockchain Bitcoin, διασφαλίζοντας ότι το έργο τέχνης θα διαρκέσει επ’ αόριστον». Η πραγματική-φυσική συλλογή θα δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και υλικά παραγωγής της εταιρείας Asprey Studio.

Το κέλυφος του αυγού της συλλογής «Royale Edition» θα είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και «θα διαμορφωθεί στο τέλειο σχήμα αυγού μέσω μιας μακράς και σύνθετης διαδικασίας,», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Στην επιφάνεια του αυγού θα υπάρχει ένα “Dancing Elephant” μοτίβο που αναπαριστά με απόλυτη λεπτομέρεια ένα από τα αυθεντικά γλυπτά του Rembrandt Bugatti. Αυτό το έργο τέχνης κοσμούσε το καπό της Bugatti Type 41 Royale, που θεωρείται το πιο πολυτελές αυτοκίνητο όλων των εποχών.

“Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τη συλλογή Asprey Bugatti Egg. Δεν ωθεί μόνο τα όρια της παραγωγής, αλλά και τη γεννητική τέχνη που προγραμματίστηκε από το στρατηγικό μας εταίρο και ειδικό του Bitcoin, Metagood, χρησιμοποιώντας την “εξίσωση του σχήματος του αυγού ” ως NFT …είναι μια νέα μορφή έκφρασης και τέχνης από μόνη της”, δήλωσε η Ali Walker, Οικονομικός Σύμβουλος της Asprey Studio.

Σε αυτήν την περίπτωση, η εξίσωση του σχήματος του αυγού χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί ένας αλγόριθμος που παράγει ένα μοναδικό NFT που αντιπροσωπεύει τη συλλογή αυγών της Asprey Bugatti Egg Collection. Αυτή η πρωτοποριακή χρήση της τεχνολογίας δημιουργεί μια νέα μορφή τέχνης και έκφρασης, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την τέχνη.

Η Wiebke Ståhl, Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti International, εξήγησε ότι “η δημιουργία της συλλογής Asprey Bugatti Egg Collection” είναι ένας υπέροχος φόρος τιμής στην ιστορία μας και τις δημιουργίες του Ettore, σχεδιασμένες με το πρωτοποριακό πνεύμα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που οδήγησε στο να γίνει σεβαστή η επωνυμία του σε όλο τον κόσμο.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...