Η τιμή του Dogecoin αυξάνεται κατά 5% μετά από αναφορά του Burger King για το μυστηριώδες BiteCoin

ΑρχικήΝέαΗ τιμή του Dogecoin αυξάνεται κατά 5% μετά από αναφορά του Burger...

Μοιραστείτε το

Το Dogecoin (DOGE) φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στο πρόσφατο tweet του Burger King UK που αναφέρεται σε ένα άγνωστο κρυπτονόμισμα το οποίο κανείς στην κοινότητα δεν φαίνεται να γνωρίζει.

Το βρετανικό κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας γρήγορου φαγητού προκάλεσε αίσθηση την προηγούμενη εβδομάδα όταν έκανε tweet για την επιθυμία του να έχει ένα “office doge”, μετά από μια ασυνήθιστη αίτηση ενός χρήστη κρυπτονομισμάτων ότι “Χρειαζόμαστε doge”.

Δεν μας φαίνεται περίεργο η τιμή του Dogecoin να επηρεάζεται από τα social media και τη συμμετοχή της κοινότητας. Σε αυτήν την περίπτωση, το tweet του Burger King UK φαίνεται να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό μεταξύ των υποστηρικτών του Dogecoin, οδηγώντας σε μια προσωρινή άνοδο της τιμής του κρυπτονομίσματος. Κάτι παρόμοιο έγινε και πριν λίγες μέρες με τον Musk που άλλαξε το σήμα του twitter με το σύμβολο του Dogecoin.

Η κοινότητα του Dogecoin αντέδρασε στο “Bitecoin”

Το Σαββατοκύριακο, το Burger King UK έθεσε ξανά σε πυρετό την κοινότητα κρυπτονομισμάτων στο Twitter με ένα tweet που έλεγε: “brb I’m making BiteCoin.”

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο Coingecko, η τιμή του DOGE έχει αυξηθεί σχεδόν 1,0% τις τελευταίες 24 ώρες και 4,5% τις τελευταίες επτά ημέρες. Το tweet του γίγαντα των fast food προσέλκυσε την προσοχή των θαυμαστών του Dogecoin, οι οποίοι είχαν παρατηρήσει τις προηγούμενες αναφορές της εταιρείας στο “Doge”.

Τα πρόσφατα σχόλια της εταιρείας Burger King για το DOGE προκάλεσαν πολύ ενθουσιασμό, ιδιαίτερα μεταξύ των θαυμαστών του κρυπτονομίσματος και ελπίζουν ότι η αλυσίδα fast food θα αρχίσει να αποδέχεται τα ψηφιακά νομίσματα της προτίμησης τους.

Το ενδιαφέρον του Burger King για το DOGE

Σε μια κίνηση που πυροδότησε αυξημένη προσοχή προς το Dogecoin, η Burger King Brazil έκανε μια συναρπαστική ανακοίνωση το 2021 ότι το σνακ για σκύλους Dogpper θα ήταν διαθέσιμο για αγορά με το κρυπτονόμισμα. Ο γίγαντας του fast food συνέχισε να προωθεί το προϊόν σε ολόκληρη τη χώρα μέσω μιας διαφήμισης, φέρνοντας περαιτέρω έκθεση στο Dogecoin.

Αργότερα την ίδια χρονιά, το Burger King και η Robinhood συνεργάστηκαν για να προσφέρουν στους πελάτες των ΗΠΑ ένα δώρο που περιελάμβανε το εντυπωσιακό ποσό των 20 Bitcoins, 200 Ether και 2 εκατομμύρια Dogecoins.

Παρά αυτές τις crypto-friendly” πρωτοβουλίες, παραμένει αβέβαιο εάν η Burger King UK σχεδιάζει να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να αγοράζουν γεύματα με το Dogecoin στα εστιατόρια της.

Crypto total market cap at $11.5 billion on the daily chart at TradingView.com

Δεδομένης της θετικής ανταπόκρισης από τους χρήστες του Twitter, οι αναλυτές είναι βέβαιοι ότι η τελευταία εξέλιξη των γεγονότων θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην άνοδο της τιμής του Dogecoin.

Στην πραγματικότητα, πολλοί προβλέπουν ότι το DOGE θα φτάσει σε υψηλό όλων των εποχών πριν από το τέλος του έτους, καθιστώντας τον έναν συναρπαστικό χρόνο για την κοινότητα του Dogecoin.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...