Η Visa αποκαλύπτει σχέδια για ένα νέο προϊόν που στοχεύει στη διευκόλυνση πληρωμών με Stablecoin

ΑρχικήΝέαΗ Visa αποκαλύπτει σχέδια για ένα νέο προϊόν που στοχεύει στη διευκόλυνση...

Μοιραστείτε το

Ο παγκόσμιος γίγαντας πληρωμών Visa συνεχίζει να διερευνά τα οφέλη της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων με μια νέα πρωτοβουλία που επικεντρώνεται στις πληρωμές με stablecoins.

Ο Cuy Sheffield, επικεφαλής του τμήματος crypto της Visa, ανέβασε στο Twitter στις 24 Απριλίου ένα νέο έργο που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα και αναπτύχθηκε από την εταιρεία. Το επερχόμενο προϊόν της Visa έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει στην υιοθέτηση των δημόσιων δικτύων blockchain και πληρωμών με stablecoins, σημείωσε ο Sheffield.

Σύμφωνα με μια αγγελία εργασίας που δημοσίευσε η εταιρεία Visa που δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου, το τμήμα crypto της εταιρείας δημιουργεί την «επόμενη γενιά προϊόντων» για να διευκολύνει το ψηφιακό εμπόριο της καθημερινότητας.

Προκειμένου να αναπτύξει το προϊόν, η Visa επιδιώκει να προσλάβει μηχανικούς λογισμικού που επικεντρώνονται στον προγραμματισμό τεχνολογιών Web3.

«Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την εμπειρία χρήσης του Github Copilot και άλλων εργαλείων μηχανικής με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης για τη σύνταξη και τον εντοπισμό σφαλμάτων έξυπνων συμβάσεων», έγραψε ο Sheffield στο Twitter.

Η Visa επίσης έκανε μια σημαντική κίνηση στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων το 2022, συνεργαζόμενη με την εταιρεία blockchain Circle για την υποστήριξη του USD stablecoin σε ορισμένες πιστωτικές κάρτες. Η εταιρεία επεκτείνει σταδιακά την προσφορά κρυπτονομισμάτων της, αλλά διέκοψε ορισμένες νέες συνεργασίες λόγω της πτωτικής αγοράς των κρυπτονομισμάτων του 2022 και των καταρρεύσεων σημαντικών βιομηχανιών όπως οι Celsius και FTX.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...