Κορυφαίος Ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος λαμβάνει πληρωμές σε κρυπτονoμίσματα

ΑρχικήΝέαΚορυφαίος Ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος λαμβάνει πληρωμές σε κρυπτονoμίσματα

Μοιραστείτε το

Οι αγοραστές της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομαδας AS Roma, μπορούν να πληρώσουν και να λάβουν επιστροφή μετρητών χρησιμοποιώντας το DigitalBits (XDB).

Η AS Roma – ένας κορυφαίος ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος – δέχεται τώρα πληρωμές στο DigitalBits (XDB), το αυτοαποκαλούμενο «κορυφαίο blockchain για επωνυμίες».

Οι πληρωμές θα γίνονται σε πέντε από τα εμβληματικά καταστήματα λιανικής του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων των Via del Corso, Piazza Colonna, Ottaviano, Porta di Roma και Fan zone στο Stadio Olimpico.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου στην CryptoPotato, οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το DigitalBits για να αγοράζουν επώνυμα εμπορεύματα της AS Roma.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του κινητού πορτοφολιού AstraX σαρώνοντας έναν κωδικό QR, οπότε οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και οι πελάτες λαμβάνουν επιστροφή μετρητών μέσω XDB. Η επεξεργασία τους γίνεται από το blockchain DigitalBits και η επεξεργασία πληρωμής Coinbar παρέχει πρόσθετη υποστήριξη.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για την κοινότητα του DigitalBits καθώς προσπαθούμε να προωθήσουμε την υιοθέτηση της κρυπτογράφησης και του Web3», δήλωσε ο Daniele Mensi, Διευθύνων Σύμβουλος του DigitalBits Foundation.

«Ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο με εκατομμύρια οπαδούς, είναι το τέλειο επόμενο βήμα σε αυτήν τη συνεργασία με επίκεντρο το προϊόν αλλά και να παρέχουμε μια φιλική προς τον καταναλωτή εμπειρία ενσωμάτωσης στην επόμενη γενιά χρηστών web3».

Η καθιέρωση πληρωμών με κρυπτονομίσματα είναι μια συνεχής πρόκληση για πολλές επιχειρήσεις και επωνυμίες, καθώς προσπαθούν να προωθήσουν την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων πέρα ​​από την απλή εικασία. Οι οικονομικοί εμπειρογνώμονες – συμπεριλαμβανομένων των Κεντρικών Τραπεζών – έχουν συχνά επικρίνει το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσο ανταλλαγής λόγω της υψηλής αστάθειας των τιμών τους.

Η συνεργασία της AS Roma την καθιστά τον πρώτο επαγγελματικό οργανισμό ποδοσφαίρου που ασχολείται με την τεχνολογία blockchain. «Αυτό το επόμενο βήμα θα επεκταθεί στο τι σημαίνει για τους οπαδούς να συνδέονται με τις ομάδες τους και να συγχωνεύουν την τεχνολογία blockchain στο mainstream», δήλωσε ο οργανισμός.

Τον Νοέμβριο του 2021, η αυστραλιανή λέσχη μπέιζμπολ Perth Heat ενσωμάτωσε ένα πλήρες πρότυπο Bitcoin, δεχόμενη πληρωμές και μετατρέποντας μεγάλο μέρος του ισολογισμού της σε BTC.

https://bedavainternet.com.tr/

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...