Κρυπτονομίσματα με τις υψηλότερες βαθμολογίες στο GitHub

ΑρχικήΝέαΚρυπτονομίσματα με τις υψηλότερες βαθμολογίες στο GitHub

Μοιραστείτε το

Αποτελέσματα που κοινοποιήθηκαν από τον προγραμματιστή Lukas Masuch στο GitHub

Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα δημιουργούνται δημόσια μέσω λογισμικού ανοιχτού κώδικα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα GitHub, δίνοντας τη δυνατότητα στους επενδυτές να παρακολουθούν τη δραστηριότητα ανάπτυξης, μεταξύ άλλων πολύτιμων δεικτών για το τι συμβαίνει στον πιο τεχνικό τομέα των αγαπημένων τους έργων.

Με μια προσέγγιση που βασίζεται σε δεδομένα γίνεται για να συγκεντρωθούν πολύτιμες πληροφορίες από τις μετρήσεις του GitHub προκειμένου να αυξηθεί η θεμελιώδης ανάλυση κάθε επένδυσης σε κρυπτονομίσματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Finbold συνέλεξε τα αποτελέσματα που κοινοποιήθηκαν από τον προγραμματιστή Lukas Masuch στο GitHub, κατατάσσοντας 48 έργα στην κατηγορία «Cryptocurrencies», προκειμένου να ανακαλύψει ποιοι είναι οι καλύτεροι πέντε κατασκευαστές σύμφωνα με τον δείκτη του Masuch.

Top 5 cryptocurrencies — decentralized peer-to-peer currencies. Source: Lukas Masuch @ GitHub

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η υψηλότερη βαθμολογία πηγαίνει στο Bitcoin (BTC), το κορυφαίο κρυπτονόμισμα ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία αυτής της βιομηχανίας και όλων των άλλων έργων που αυξήθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια.

Το Bitcoin βαθμολογείται με 46 σύμφωνα με τη μεθοδολογία του Masuch, με πάνω από 100.000 αστέρια, που δίνονται από τους χρήστες του GitHub ως ένδειξη ότι τους άρεσε το έργο ανοιχτού κώδικα.

Είναι ενδιαφέρον ότι, με ανώτατο όριο αγοράς 510,40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το BTC έχει 5.104 δολάρια για κάθε αστέρι.

Το Cosmos (ATM), ένα κρυπτονόμισμα cross-chain, παίρνει τη δεύτερη θέση με βαθμολογία 43 και 22.000 αστέρια. Λαμβάνοντας υπόψη την κεφαλαιοποίηση της αγοράς 2,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το ATM έχει 106 δολάρια για κάθε αστέρι.

Το Stellar (XLM) έρχεται στην τρίτη θέση, με 36 πόντους και 8.500 αστέρια, με αποτέλεσμα 417 δολάρια για κάθε αστέρι, με κεφαλαιοποίηση 3,54 δισεκατομμυρίων δολαρίων της XLM.

Όσο υψηλότερο είναι το αποτέλεσμα στο τμήμα «market cap/stars», τόσο περισσότερο υπεραγορασμένο είναι ένα κρυπτονόμισμα σύμφωνα με αυτόν τον δείκτη αγοράς.

Το Algorand (ALGO) σημειώνει 35 βαθμούς με 2.900 αστέρια, έρχεται πάνω από το XRP (XRP) στην πέμπτη θέση με 34 βαθμούς, αλλά μεγαλύτερος αριθμός αστεριών (6.900) — γεγονός που δείχνει ότι και άλλες μετρήσεις λαμβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση κάθε έργου .

Το ALGO έχει κεφαλαιοποίηση 709,36 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτέλεσμα περίπου 244 δολάρια ανά αστέρι, ενώ το λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Ripple, με κεφαλαιοποίηση 25,44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι το δεύτερο «ακριβότερο» περιουσιακό στοιχείο μεταξύ των πέντε κορυφαίων κατασκευαστών με 3.687 δολάρια ανά αστέρι.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...