Metaverse: Θα προσελκύσει περισσότερο ενδιαφέρον με το νέο παιχνίδι RobotEra

ΑρχικήΝέαMetaverse: Θα προσελκύσει περισσότερο ενδιαφέρον με το νέο παιχνίδι RobotEra

Μοιραστείτε το

Το Metaverse είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ιδέα στο τεχνολογικό τοπίο. Ωστόσο, η ιδέα της εικονικής πραγματικότητας βλέπει αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον χώρο της κρυπτογράφησης.

Περισσότερα έργα ξεκινούν προσπάθειες με επίκεντρο το Metaverse, και ένα από αυτά είναι το πρωτόκολλο RobotEra. Το RobotEra, το οποίο παρουσιάστηκε το 2022, στοχεύει να συνδυάσει πολλές εξέχουσες ιδέες Web3, επιτρέποντας στους επενδυτές και τους παίκτες να διασκεδάσουν ενώ παράλληλα κερδίζουν. Οι παίκτες στο παιχνίδι, έχουν την αποστολή να δημιουργήσουν ψηφιακά avatar και να βοηθήσουν στην ανακατασκευή του Taro.

“Αυτός ο πλανήτης καταστράφηκε μετά από μια τεράστια μάχη μεταξύ των κατοίκων του και ενός στρατού από ρομπότ. Τα ρομπότ είναι πλέον εγκλωβισμένα και πρέπει να ξαναχτίσουν το Taro για να το κάνουν σπίτι τους.”

Το RobotEra αναθέτει στους παίκτες το καθήκον να αγοράσουν γη και άλλα περιουσιακά στοιχεία εντός του παιχνιδιού, επιβραβεύοντας τους για τη συνεισφορά τους στην οικοδόμηση του κόσμου και την κοινωνικοποίηση. Το έργο δίνει στους παίκτες πλήρη έλεγχο σε οτιδήποτε κατέχουν. Όλα τα στοιχεία, από avatars έως ιδιότητες εντός του παιχνιδιού, είναι μη ανταλλάξιμες μάρκες (NFT), που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν ελεύθερα να ανταλλάσσουν και να δημιουργούν έσοδα από αυτά. Η κλειστή οικονομία της RobotEra παρέχει βέλτιστη ρευστότητα χάρη στην εγγενή αγορά NFT και το διακριτικό TARO.

Ίδια διαδρομή για όλους τους παίκτες

Το RobotEra προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα στους παίκτες. Ένα από αυτά είναι η καθολική προσβασιμότητα του παιχνιδιού. Θα είναι δυνατή η δημιουργία εφαρμογών, παιχνιδιών και πλατφορμών τζόγου, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα δέσμης ενεργειών Robotera.

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν αντικείμενα, να φορτώνουν textures και να κωδικοποιούν αλληλεπιδράσεις χρηστών, πληρωμές και άλλα πολλά, χρησιμοποιώντας αυτήν τη γλώσσα σεναρίου. Το παιχνίδι είναι συμβατό με όλες τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα, οπότε οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως τοποθεσίας, μπορεί να το παίξει.

Επιπλέον, οι παίκτες θα πρέπει να μπορούν να δημοσιεύουν, να μοιράζονται και να συλλέγουν πολύτιμα ψηφιακά στοιχεία που έχουν εκδώσει οι δημιουργοί τους στο blockchain. Αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα διαπραγματεύονται σε αυτόν τον κόσμο μέσω του συστήματος scripting που υποστηρίζεται από το RobotEra, με τον ίδιο τρόπο που διακινούνται σε άλλους εικονικούς κόσμους ή διαδικτυακά φόρουμ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το RobotEra, μπορεί να παιχτεί χωρίς ειδική κωδικοποίηση ή τεχνικές γνώσεις. Η πλατφόρμα είναι ιδανική για παίκτες όλων των επιπέδων και δεξιοτήτων γιατί δεν απαιτεί πρόσθετο υλικό ή λογισμικό.

Η ευελιξία του RobotEra αποτελεί επίσης μέρος της απήχησης του όσον αφορά τα κέρδη. Η πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες πολλούς τρόπους κερδοφορίας, αλλά ο σημαντικότερος είναι η οικοδόμηση του κόσμου.

Επιπλέον, οι παίκτες πρέπει να αποκτήσουν πόρους, να δημιουργήσουν συνοδούς ρομπότ και να συνεργαστούν με άλλες κοινότητες NFT. Το έργο περιλαμβάνει επίσης ένα metaverse όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους από άλλους κόσμους, να οργανώνουν εκδηλώσεις και συναυλίες, ακόμη και να επισκέπτονται εικονικά μουσεία.

Η τροφοδοσία όλων των λειτουργιών του RobotEra είναι το TARO – το εγγενές διακριτικό του παιχνιδιού. Το token χρησιμεύει κυρίως ως βάση συναλλαγών για το παιχνίδι, με τους παίκτες να μπορούν να ανταλλάσσουν τα NFT τους και να το χρησιμοποιούν για να αγοράσουν περισσότερα περιουσιακά στοιχεία.

Το TARO μπορεί επίσης να πονταριστεί. Αυτό το μοντέλο επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν παθητικό εισόδημα καθώς παίζουν το RobotEra, δίνοντας του περισσότερη αξία.

Το RobotEra, όπως και πολλά άλλα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περίοδο προπώλησης του. Το εγγενές χαρακτηριστικό του TARO, έχει δει αξιοσημείωτη υιοθέτηση στη σύντομη διάρκεια κυκλοφορίας του. Το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $808.000 , υποδηλώνοντας υψηλό ενδιαφέρον επενδυτών για το πρωτόκολλο Web3 multiverse.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...