Ο δισεκατομμυριούχος Michael Novogratz λέει ότι είναι η ιδανική στιγμή για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

ΑρχικήΝέαΟ δισεκατομμυριούχος Michael Novogratz λέει ότι είναι η ιδανική στιγμή για επενδύσεις...

Μοιραστείτε το

Ο δισεκατομμυριούχος και διευθύνων σύμβουλος της Galaxy Digital Michael Novogratz, πιστεύει ότι η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι μια έξυπνη κίνηση καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες μπαίνουν σε ύφεση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «Squawk Box» του CNBC, ο Novogratz δήλωσε ότι η οικονομία των ΗΠΑ και η παγκόσμια οικονομία βρίσκονται στα πρόθυρα μιας πιστωτικής κρίσης, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για επενδύσεις σε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

Ο Novogratz εξήγησε ότι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκαν τα κρυπτονομίσματα ήταν η καταπολέμηση της υπερβολικής κρατικής εκτύπωσης χρημάτων σε περιόδους οικονομικής αναταραχής. Τόνισε επίσης τη σημασία της επένδυσης σε χρυσό, ασήμι και Bitcoin σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς.

Επιπλέον, ο Novogratz πρότεινε ότι ο πρόεδρος της Federal Reserve Jerome Powell μπορεί να μειώσει τα επιτόκια νωρίτερα από ό,τι αναμένει ο περισσότερος κόσμος προκαλώντας σημαντική αλλαγή στην ψυχολογία της αγοράς και με αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών του Bitcoin και του Ethereum.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2022, ο Mike Novogratz υποβάθμισε το ανοδικό σενάριο του Bitcoin λέγοντας ότι «$20-30.000 είναι μια «άνετη ζώνη». Προέβλεψε επίσης ότι το Bitcoin μπορεί ακόμα να φτάσει τα $500.000 έως το 2027.

Αν και ο Novogratz δεν σχολίασε τον τραπεζικό κλάδο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Silvergate Bank, η Signature Bank και η Silicon Valley Bank έχουν καταρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, υπογραμμίζοντας περαιτέρω τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...